Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Webkamera topic
Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #42483 üzenetére
Megoldottam a saját problémám: A cache mellett a dalvik-cache-t is töröltem, és csodák csodája, működik a Play (Market) app letöltés, frissítés. De hogy mi köze a dalvik-cache-nek ehhez a problémához, azt nem tudom (a törlés előtt és után is nagyságrendileg 480 MB szabad területem volt).
-
atillaahun
veterán
válasz
Tesztelo.hu #42483 üzenetére
És mindezt csak 3 napja csinálja?
Szerintem töröld a picsába a Play-t (/system/app/Vending.apk), meg a frissítőjét (/system/app/MarketUpdater.apk), és tegyél fel egy frankó 2.3.6-os Market-et. Én is azzal tolom mióta kiadták, eddig nem volt baja. Kevesebb reklám (adatforgalom) is van benne, plusz majdnem gyors.
Ha ez sem segít, akkor meg tuti valami program átírta a belső tárhely elérési útvonalát, és nem létező helyre próbál frissíteni a Play.(#42482) Tesztelo.hu
Ez egyébként egy vicces kis program. Nem tudom a többi várossal mi a helyzet, de Miskolcon pl. csak 6 adótorony van, abból a fele a Tréjé, másik a Vodájé.
Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest