- Házimozi belépő szinten
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amazon Kindle
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
domerator #29705 üzenetére
Erre csak annyit kinek mi volt és mi a mai szokása, mióta van mobilom (motorola d160 - 1998) mindig is ékezettel írtam...
Minden telómban be lehetett állitani a karakterek kódolását, a droid-ban is megtaláltam a megoldást'Amiről valaki nem tud az nem azt jelenti, hogy egyáltalán nincs...'
Az más kérdés, ki mihez szokott hozzá és ez alapján elitélni, fikázni sem kell senkit!
-
TRob1
veterán
válasz
domerator #29705 üzenetére
(Egyébként az a hsz-e pont megint 1 újabb egyezés a többi mellett...
)
"Az sms irás is megoldódott,mert hogy ugye elegem volt abból hogy apró betükkel képtelen csak 10 perc alatt kb.megirni az ember egy rohadt üzenetet,na a lényeg:nem kell ide csiri viri smartkeyboard meg anysoft stb.,a saját gyári lg beviteli módja tökéletes rájöttem,csak hát mindenki ugye lecseréli alapból én is igy tettem és meg se néztem milyen jó a gyárija,ami a következő: Egy gombon ugye 3 betü és addig nyomod amig kell,mintha normál telód lenne,úgyhogy ez is megoldva!" - #29402
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Házimozi belépő szinten
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest