- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
CoolBoy323 #12674 üzenetére
Az Applanet önmagában nem warez, csak egy megbízhatatlanul működő Market felület, ahonnan az AppBrain-hez hasonlóan többek között ingyenes programokat lehet letölteni. Hogy te ezen kívül mire használod vagy szerinted mások mire használják ahhoz nekem semmi közöm.
De ha nagyon zavar akkor tegyél feljelentést apunál.(#12675) Zsolt_72
Igen láttam, hogy volt valami visszatérítés kérése gomb vagy nem tudom már mi, de hát a tököm se gondolta, hogy az 15 perc múlva lejár. Milyen dolog mán ez.(#12677) Cyrin
Hogy érted, hogy úgyse tudná megtenni? Mert én is virtuális kártyát/számlát használok netes vásárlásra, amiről csak a rá, előre utalt összegből lehet vásárolni, csak tettem rá egy pár ezrest, hogy akkor majd bevásárolok, de aztán nyilván nem folytattam a dolgot.
Te ismersz még valami plusz biztonsági intézkedést ezen felül is?
Mert a program, amit vettem a legjobb a kategóriájában, ahogy a fejlesztője is korrekt, folyton frissíti, javítja, így nem gondolnám, hogy ő próbált meg behúzni, lehet csak a google rendszerében adódott szimplán valami hiba. Nem is az a nyavalyás 2*500 forint zavart, amivel rövidebb lettem, hanem, hogy egy elérhetőséget se találtam, ahova írni tudtam volna.
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Reklámblokkolók topikja
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest