Keresés

Aktív témák

• atillaahun

veterán

válasz CoolBoy323 #12674 üzenetére

Az Applanet önmagában nem warez, csak egy megbízhatatlanul működő Market felület, ahonnan az AppBrain-hez hasonlóan többek között ingyenes programokat lehet letölteni. Hogy te ezen kívül mire használod vagy szerinted mások mire használják ahhoz nekem semmi közöm.
    De ha nagyon zavar akkor tegyél feljelentést apunál.

(#12675) Zsolt_72
    Igen láttam, hogy volt valami visszatérítés kérése gomb vagy nem tudom már mi, de hát a tököm se gondolta, hogy az 15 perc múlva lejár. Milyen dolog mán ez.

(#12677) Cyrin
    Hogy érted, hogy úgyse tudná megtenni? Mert én is virtuális kártyát/számlát használok netes vásárlásra, amiről csak a rá, előre utalt összegből lehet vásárolni, csak tettem rá egy pár ezrest, hogy akkor majd bevásárolok, de aztán nyilván nem folytattam a dolgot.
    Te ismersz még valami plusz biztonsági intézkedést ezen felül is?
    Mert a program, amit vettem a legjobb a kategóriájában, ahogy a fejlesztője is korrekt, folyton frissíti, javítja, így nem gondolnám, hogy ő próbált meg behúzni, lehet csak a google rendszerében adódott szimplán valami hiba. Nem is az a nyavalyás 2*500 forint zavart, amivel rövidebb lettem, hanem, hogy egy elérhetőséget se találtam, ahova írni tudtam volna.

Aktív témák