Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
CoolBoy323 #12674 üzenetére
Az Applanet önmagában nem warez, csak egy megbízhatatlanul működő Market felület, ahonnan az AppBrain-hez hasonlóan többek között ingyenes programokat lehet letölteni. Hogy te ezen kívül mire használod vagy szerinted mások mire használják ahhoz nekem semmi közöm.
De ha nagyon zavar akkor tegyél feljelentést apunál.(#12675) Zsolt_72
Igen láttam, hogy volt valami visszatérítés kérése gomb vagy nem tudom már mi, de hát a tököm se gondolta, hogy az 15 perc múlva lejár. Milyen dolog mán ez.(#12677) Cyrin
Hogy érted, hogy úgyse tudná megtenni? Mert én is virtuális kártyát/számlát használok netes vásárlásra, amiről csak a rá, előre utalt összegből lehet vásárolni, csak tettem rá egy pár ezrest, hogy akkor majd bevásárolok, de aztán nyilván nem folytattam a dolgot.
Te ismersz még valami plusz biztonsági intézkedést ezen felül is?
Mert a program, amit vettem a legjobb a kategóriájában, ahogy a fejlesztője is korrekt, folyton frissíti, javítja, így nem gondolnám, hogy ő próbált meg behúzni, lehet csak a google rendszerében adódott szimplán valami hiba. Nem is az a nyavalyás 2*500 forint zavart, amivel rövidebb lettem, hanem, hogy egy elérhetőséget se találtam, ahova írni tudtam volna.
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Drón topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest