- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
CoolBoy323 #12674 üzenetére
Az Applanet önmagában nem warez, csak egy megbízhatatlanul működő Market felület, ahonnan az AppBrain-hez hasonlóan többek között ingyenes programokat lehet letölteni. Hogy te ezen kívül mire használod vagy szerinted mások mire használják ahhoz nekem semmi közöm.
De ha nagyon zavar akkor tegyél feljelentést apunál.(#12675) Zsolt_72
Igen láttam, hogy volt valami visszatérítés kérése gomb vagy nem tudom már mi, de hát a tököm se gondolta, hogy az 15 perc múlva lejár. Milyen dolog mán ez.(#12677) Cyrin
Hogy érted, hogy úgyse tudná megtenni? Mert én is virtuális kártyát/számlát használok netes vásárlásra, amiről csak a rá, előre utalt összegből lehet vásárolni, csak tettem rá egy pár ezrest, hogy akkor majd bevásárolok, de aztán nyilván nem folytattam a dolgot.
Te ismersz még valami plusz biztonsági intézkedést ezen felül is?
Mert a program, amit vettem a legjobb a kategóriájában, ahogy a fejlesztője is korrekt, folyton frissíti, javítja, így nem gondolnám, hogy ő próbált meg behúzni, lehet csak a google rendszerében adódott szimplán valami hiba. Nem is az a nyavalyás 2*500 forint zavart, amivel rövidebb lettem, hanem, hogy egy elérhetőséget se találtam, ahova írni tudtam volna.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android szakmai topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Béta iOS-t használók topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő