Aktív témák
-
aggleány
addikt
Találtam egy nagyon szép felületű e-book olvasót (helyesebben egy itteni kolléga mutatta meg)
Aldiko a neve, epub kiterjesztést fogad, lehet benne csinálni kedvenceket, saját mappákat, állítható a betűméret- és szín, háttérszín, minden-minden variálható. A könyvek egy fa könyvespolcon vannak, mutatja a címlapokat is, nagyon klassz. Marketből letölthető
-
aggleány
addikt
Tudnátok segíteni abban, hogy találjak egy olyan e-book olvasót a telefonra, ami olvassa a jar és rar kiterjesztésű fájlokat is? Ha ilyet nem lehet, akkor pedig abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan tudom ezeket olvashatóvá tenni.
Előre is köszönöm
-
aggleány
addikt
Új probléma állt elő: a gyári memkari 2GB, és szeretném egy nagyobbal használni a ketyerét. Nem hajlnadó elfogadni, pedig formáztam, átpakoltam rá mindent, ami az eredetin volt. Hogyan kell ezt csinálni? Előre is köszi
-
aggleány
addikt
Sziasztok!
Leszedtem az Astro File Manager-t a Marketről, és azt írja ki, hogy két napos próbaverzió. Ilyenkor mi a teendő?
-
aggleány
addikt
Odáig eljutottam, hogy a homescreen-en létrehoztam egy új folder-t, de nem tudom átnevezni, "Folder"-nek hívja magát. Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet átnevezni? Köszönöm
-
aggleány
addikt
Megadtam, és ha megnyitom az alkalmazást, akkor tényleg kiírja a névnapokat, de én aljas módon olyat szeretnék, amilyen a Tattoo cikkben van - vagy ha nem ugyanolyat, akkor az lenne a jó, ha a homescreen-re ki tudnám tenni a névnapokat és az egyéb naptárbejegyzéseket is, hogy rögtön szem előtt legyenek. A születésnapokat már beírtam a naptárba, tehát az már megvan (és ki is van téve), de jó lenne még a névnap- és ünnepnap-gyűjtemény is.
-
aggleány
addikt
Megint segítséget kérek Tőletek. A Tattoo tesztjében azt olvastam, hogy valahonnan leszedi a névnapokat és az ünnepnapokat is, de én ezt nem találtam. Megnéztem az összes létező naptárt, mindenféle internetes elérést bekapcsoltam, de nem akar sikerülni. Hogyan kell csinálni, hogy lássam a névnapokat és ünnepnapokat is?
Előre is köszönöm a segítséget
-
aggleány
addikt
Az enyém (Tattoo) simán beteszi a főmenübe. Az alapból telepített progik között van az összes leszedett program, akár a kártyáról installálom, akár a Market-ből szedem le. Az, hogy pontosan hova teszi, a hangulatától függ - teljesen összevissza helyezgeti, van, amelyiket előre, van, amelyiket hátra, vagy akár a rácsos elrendezés közepére valahova.
-
aggleány
addikt
Feltettem a Handcent SMS-t, tényleg nagyon klassz
Hogyan tudom beállítani, hogy ez legyen az alapértelmezett SMS progi? Esetleg töröljem ki azt, ami eredetileg a telefonon volt, és akkor kizárásos alapon ez az egy marad? Most jött egy üzenet, alapból megnyílt a Handcent SMS, de utána még a felső lehúzható ablakban is ott figyelgetett a jel, hogy üzenet van, pedig már régen elolvastam és ki is töröltem.
-
aggleány
addikt
válasz
RandomGosu #232 üzenetére
Engem az ismerőseim nemes egyszerűséggel "telefonbuzi"-nak hívnak. Nekem is volt már mindenféle telefonom, normál, Winmo és Symbian is, de egyre jobban kezdek beleszeretni a Tattoo-ba. Amikor először megnézegettem, nagyon pampogtam, hogy miért nincsenek szépen könyvtárakban a cuccok, ahogyan a kártyára tettem őket, de miután felkerült rá a fájlkezelő, és viszontláttam a könyvtáraimat, kezdtem megnyugodni. Már majdnem mindent megtaláltam itt és a Market-ben, amire nekem szükségem van alapból, de később persze még fogom bővítgetni
Anno (kb. 6-8 éve) egy telefonos újságban megjelent egy cikkem, ami arról szólt, hogy kellene egy olyan telefon, ami normálisan néz ki, és mindenképpen cserélhető az egész burkolata; ráadásul ne legyen tele mindenféle felesleges vacakkal, olyan programok legyenek rajta, amiket én akarok, és akkor legyenek leszedhetők, amikor én akarom. Természetesen mindenki sírva röhögött azon, hogy álmodik a nyomor. Én ezt az álmot most megtaláltam a Tattoo-ban, ráadásul ehhez még nagyon kevés progi van a "nagyok"-hoz képest (a Tattoo-nak a többiekhez képest kicsi a kijelzője, és egyelőre ezzel egyedül van), nekem mégis majdnem tökéletes, már most
Nekem megfelel a gyorsasága is.
-
aggleány
addikt
Hogyan tudok uninstallálni egy progit, amit már felinstalláltam a telefonra? Megnézegettem, és mégsem tetszik
Nem Market-ből van.
-
aggleány
addikt
Megvan
Találtam egy szimpatikus fájlkezelőt a Market-en, leszedtem, utána a lementett progikat feltettem a kártyára, és a biztonsági feloldás után simán feltelepítettem az eddig összevadászott alkalmazásokat. Nem sokat, csak 5-6 tetszett igazán eddig
Köszi a segítséget
Karma!
Nekem is az Astro volt szimpatikusabb, én is azt telepítettem
Látja a mappáimat, az ékezetes szövegeket is, és a filmeket nagyon jópofán egy régifajta filmtekerccsel jelzi
-
aggleány
addikt
Ez teljesen jónak tűnik, ráadásul még jól is néz ki
Köszönöm
Az a baj, hogy nekem most a Market-ről kellene valami, hogy a nem Market-en levőket fel tudjam installálni. Az sem baj, ha nem nagy szám, mert csak az első telepítéshez kellene, utána már használnám ezt a szépecskét, amit linkeltél.
-
aggleány
addikt
Amit a Market-ről szedek le, az rögtön ott van a telefonon. Amit a gépre veszek le, azt hogyan tegyem a telefonra? Csak simán rámásolom a kártyára? (80-IQ kérdés
)
Aktív témák
Hirdetés
- Hass.io - Home Assistant telepítés, beállítás
- hoodoo86: Home Assistant telepítése és konfigurációs alapok
- Autós topik
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Íme az új Android Auto!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest