Hirdetés
Aktív témák
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
válasz
V8David
üzenetére
ADW EX Laucher. Nem kell megváltoztatnod a homescreent, átszabhatod csak magát az app drawert is, gördítősre, lapozgatósra, 4D-re, ikonok laponkénti számát módosíthatod, satöbbi.
aggleány:
Nálam első indításnál fel is ajánlja a letöltését, dob is a marketre. A playerben beállításoknál be kell pipálni a szoftveres lejátszást Blade-en, különben nem indít el videót. Lehet ez a gond.
-
Mr X
veterán
válasz
Miamiquake
üzenetére
Csomagot nem tudok, de nekem a Medieval Castle Defense tetszett. Viszont akkor én is csatlakozom hozzád és várok egy ilyen listát.

-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
válasz
elfelejtette
üzenetére
A folyton beragadó appot nem használom többet. De ha elolvasod a következő hsz-em, leírtam, hogy használni szoktam én is task managert, csak nem állítok be automatikus kill-t.
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
válasz
Sh@dowMAN007
üzenetére
Elvileg ha nincs net, nincs reklám.
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Ez az android apps téma.

-
Mr X
veterán
válasz
Capricornus
üzenetére
Smart Keyboard nekem nagyon bejött.
-
Mr X
veterán
válasz
St3ven
üzenetére
Pont ezért néztem a legkisebbet, T-nél 30MB, 590Ft. Nem akarok töltögetni meg youtube-ozni vele, arra ott a wifi. Arra kell, hogy ha hirtelen házon kívül kell net, legyen, illetve ha véletlen valahogy felmászik hálózatra (bár elvileg ez lehetetlen, minden létező módon tiltottam), ne menjen rá a gatyám.
-
Mr X
veterán
válasz
DemonDani
üzenetére
A hogyan az rendben van, csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyire lesz lassú a lekorlátozott mobilnet. Jelenleg nincs mobilnetem, csak wifizek. De egy minimális netcsomagra talán rászánom magam, ha korlátozás után is használható marad. Nincs rá nagy szükségem, ezért nem fogok gigás csomagot rendelni.
-
Mr X
veterán
válasz
jigoki987
üzenetére
Tessék:
Így kell romot felrakni Wildfire-re.
Itt vannak hozzá főzött romok.
Egy percig sem gugliztam érte.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest