Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #37516 üzenetére
Nem az Opera Mini tömörít, hanem az Opera szerverei és ezt a tömörített lapot kapod. Nem képet kapsz (fura lenne, mivel nem lennének linkek). Az Opera Mobile is ugyanígy működik, bekapcsolt turbó móddal, a helyben tömörítésnek semmi értelme nem lenne, mivel ugyanúgy letöltené a teljes tartalmat.
-
fatal`
titán
Na akkor itt az enyém, játékokat kivettem:
AdFree (ROOT)
Adobe Flash Player 11.1
Alarm Clock Xtreme Free
Barcode Scanner
Battery Widget (statusbarba, widgetjét nem használom, Elvison féle)
BSPlayer lite
Calculator++
Camera ZOOM FX
ConvertPad - Unit Converter
DroidSail Super App2SD (ROOT)
Dropbox
Extensive Notes Lite
ezPDF Reader
Fancy Widgets Pro
Free Eng-Hun Dictionary
Go Launcher Ex + Notifications
Ice Cream Sandwich Live WP
imo
Kingsoft Office
My shopping list
Opera Mobile
PlayerPRO + DSP Pack
Pure Calendar Widget (agenda)
Pure news widget (scrollable)
QuickPic
Remote VNC Pro w/Ad
SeriesGuide
Shazam
SoundHound
StopWatch & Timer
SwiFTP
TeamViewer
TeslaLED
Timeriffic
TorrentToise Free
Total Commander + Lan Plugin + FTP Plugin
TVGO Live TV
ROOT Uninstaller Pro (ROOT)
Viber
Wiki Encyclopedia -
fatal`
titán
válasz
petymeg #37168 üzenetére
Akkor szerintem megfelelő a Pure Calendar Widget, egyesével tudod a beállításaiban bepipálni a naptárakat, hogy mit jelenítsen meg. A névnapokat meg ilyesmiket a google naptárban tudod beállítani. Nekem elsőre működött.
De szerintem az APW is tudja ezt. Én azért vettem meg inkább a Pure calendart, mert így egységes az RSS widgettel, ami tud offline olvasást is. Az APW-hez tartozó google reader widget nekem nem jön be, mert maga a Google Reader app pocsék.
-
fatal`
titán
válasz
petymeg #37164 üzenetére
Scrollozható, megjelenít mindent, az agenda nézet nem tudom mit takar, van sense skin. Váltani nem tudsz, de van másik widget a pure grid calendar view, az azt hiszem havi nézetes. Névnapot Google naptárba tudod beállítani és le is szinkronizálja még a gyári naptár program is.
Be lehet állítani milyen programot indítson, vagy mi történjen, ha ráböksz egy eseményre.
Nekem így néz ki:
Ez a Sense skin, messze van az igazi Sensetől mondjuk, de nekem tetszik.
Kipróbálhatod az Android Pro Widgetset is.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #37009 üzenetére
Ha nem rootolt a telefonod, akkor gingerbread óta nincs joga az alkalmazásoknak közvetlenül kapcsolni a GPS-t. ROOTtal meg lehet kerülni, ezt kérdezi valószínűleg.
-
fatal`
titán
válasz
Mbazsika #36952 üzenetére
ROOT és Droid VNC Server beta a marketről.
Nekem normálisan működik.
-
fatal`
titán
válasz
Tesztelo.hu #36505 üzenetére
Boldog április elsejét neked is.
(#36506) tvamos: Milyen 4 giga? A belső memóriája fogyott el, az pedig minden csak nem 4 giga.
-
fatal`
titán
válasz
bluobluo75 #36277 üzenetére
Minek? Ez nem vindóz, nincs szemét. Cachet kell néha törölni és kész, arra van 1000 program.
-
fatal`
titán
válasz
KERESZTAPA9 #36171 üzenetére
aTorrent
-
fatal`
titán
válasz
forintuser #36157 üzenetére
Nem kell az asztali gépen lennie semminek. Telefonon is be lehet állítani a linket (bár miniben passz, lehet hogy ott csak bejelentkezni lehet). Simán szinkronizál az opera szerverével asztali opera nélkül is.
-
fatal`
titán
válasz
meridaharcos #36152 üzenetére
Szinkronizáld a linkkel.
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #35634 üzenetére
Nem elég extra, hogy ingyenes?
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #35630 üzenetére
Ingyenes és szerkesztő is.
-
fatal`
titán
válasz
barnam_ #35580 üzenetére
Total Commanderrel is tudod. Csak ki kell rakni az ikonját az újracsatolásnak és felcsatolni a partíciót R/W-ként. Nem kell ide semmiféle root explorer. Jogosultságot is lehet vele állítani, mindenre tcmd-t használok, ami fájlkezelés.
(#35592) stefi68: Nem kell engedélyezni, az csak arra vonatkozik, hogy mindenhol ROOT jogokat használjon e, annak viszont nem sok értelme van, pl. root jogokkal kotorászni az sd-n.
-
fatal`
titán
válasz
randras #35365 üzenetére
Igen normális. Ne zabálja az aksit a háttérben feleslegesen. Ott a zenelejátszó, az szól a háttérben. Mondjuk én nem hallgatok zenét a youtubeon, nem kedvelem a szokolrádió minőséget.
(#35372) grigo: Valószínűleg a meki tűzfala blokkolja. Az egyetemen sem működik nekem, ott is biztos tiltva van a port / protokoll.
(#35373) tvamos: Nekem nem lenne baj, de nem tudja, mert videomegosztó és kész. Video2mp3.net, beilleszted a linket aztán hallgatod a beépített zenelejátszóval, vagy amivel tetszik.
(#35378) grigo: A Skype ismertebb program, valószínűleg kinyitották a portját, a Viberrel meg nem foglalkozott, aki a tűzfalat konfigurálta.
(#35386) zarew: Azt mobilon csak ROOT joggal az ini szerkesztésével tudod állítani. Illetve a link leszinkronizálja az asztali keresőket, talán azon keresztül is lehetne matatni.
-
fatal`
titán
válasz
GrooveHero #35341 üzenetére
Fancy Widgets
(#35344) GrooveHero: Telepíti, amint neten lesz a telefonod. Amúgy a /data/app-ba kerülnek az apk-k.
(#35350) GrooveHero: A Market csak neten keresztül telepít, nem kell rádugni a telót a gépre. Menj fel vele WiFire.
-
-
fatal`
titán
válasz
jobbacsabba #34902 üzenetére
Ugye az Opera Mobilet nézed és nem a Minit?
(#34903) rtzmp: Operában nem az. Csak ne az m.mobilarenat írd be, mert arra mindig a mobilt fogja behozni, még asztali gépen is. Viszont a sima mobilarena.hu-val nem irányít át.
(#34905) jobbacsabba: A Miniben tuti nincs ilyen, az abszolút mobilverzió, mobilnethez. Az Opera szerverein keresztül kommunikál, ott renderel. A mobileban is elérhető ez a funkció, ha bekapcsolod a turbot.
-
fatal`
titán
válasz
jobbacsabba #34900 üzenetére
Operában a haladó beállításokban lehet User Agentet állítani.
-
fatal`
titán
válasz
bluobluo75 #34763 üzenetére
A gyári app is jó, ha nem zavar, hogy lassú, de szerintem a FriendCaster jobb.
(#34767) Eagl3: Nem, csak bankkártyával.
-
fatal`
titán
válasz
lsebestyen #34705 üzenetére
VNC server a pcre és vnc kliens a telefonra, vagy teamviewer. De van kliens a windows távoli asztali kapcsolatához is.
-
fatal`
titán
válasz
kavics325i #34587 üzenetére
Jogos, nem figyeltem.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VR topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- Linux haladóknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest