- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Van olyan progi, amivel lehet mérni a telefon "használati" idejét? Tehát ha mondjuk netezek 1 órát, rádiózok 2-t, zenét hallgatok 3-at, akkor a számláló 6 órát mutasson?
-
F-ECT$
titán
Van olyan app, ami valós használati időt mér? Tehát ha pl 1 órát szól a zene úgy, hogy nem megy a képernyő, azt 1 órának méri? Ha igen, mi a neve?
-
F-ECT$
titán
válasz
CoolBoy323 #22384 üzenetére
Corvinuson elindítottam, de amikor több száz eszközt látott már nyuszi voltam rányomni a Kill-re
-
F-ECT$
titán
Van még olyasmi egyszerű irányítású ügyességi/sport játék, mint a Lets Golf 2?
-
F-ECT$
titán
válasz
Weißturul #20314 üzenetére
Telón konvertálgatni ha lejátszani is csak akadozva bírja szerintem nem túl szerencsés. Mivel van vagy 10 féle népszerű lejátszó, ezért érdemes többet is kipróbálni, hátha valamelyik viszi, pl: dice, mobo, rock, stb. Nálam sgs2-n mondjuk a gyári tűnt a legfürgébbnek.
-
F-ECT$
titán
válasz
cintula187 #20101 üzenetére
Én a gyárival nem tudtam leszedni, mert felugrott a készülék választó ablak, és hiába böktem az sgs2-re, nem tűnt el. Opera mobil-lal viszont simán lejött.
-
F-ECT$
titán
válasz
Bukk900 #20089 üzenetére
A JD nekem nem vált be. Jónak tűnik az elképzelés, de az alap beállításokkal (negyed óránként néz fel a netre ha a képernyő ki van kapcsolva; képernyő bekapcsoláskor visszakapcsolja a 3g-t) a folyamatos be/kikapcsolások miatt legalább annyit eszik a telefon, mintha végig 3g-n lenne, viszont ez utóbbi esetben legalább azonnal megjön a levél/üzenet és folyamatosan elérhető vagy voip-on.
-
F-ECT$
titán
Lets Golf 2-vel játszik vki? Karrier módban elértem a 70%-ot és nem tudom hogyan tovább.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest