Aktív témák
-
Melack
veterán
Helló!
Olyan kérdésem lenne, hogy a GTalk alkalmazás mennyi netforgalamt eszik? Mert szeretnénk azt használni beszélgetéshez, de párom netkerete 100 Mb - igaz, tlforgalmazási díja nincsen, csak lassítják (GoNet M csomag). Nekem meg szinte korlátlan, de az előfizetésemben nincsen sms.
Köszönöm a válaszaitokat!
-
Melack
veterán
Azt meg tudja nekem mondani vki, hogy Android 2.1-es verzió alatt a gyári telefonkönyvben miként tudom megfordítani a megjelenítést? Azaz hogy vezetéknév - keresztnév legyen a sorrend, és ne fordítva? Köszönöm!
-
Melack
veterán
válasz
TazLeacher #33513 üzenetére
Jajx
Javaslom még ezt
-
Melack
veterán
válasz
BEKAvarangy #32469 üzenetére
Elviekben a Futár-projekt befejezése után várható, hogy valami ilyet el lehessen készíteni.
-
Melack
veterán
Helló! Olyan kérdésem lenne, hogy Symbianről szeretnék átállni Androidra, és szeretném a S60v3/v5 rendszerről lementeni az SMSeket, és feltenni droidra. Tudtok abban segíteni, hogy ezt hogyan tudom megtenni? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest