Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
doc
nagyúr
tudnatok ajanlani olyan e-mail klienst, ami tud filtereket kezelni? tehat pl. ha a targy tartalmaz adott szoveget, akkor azonnal kuka, stb
-
doc
nagyúr
mindkettorol van reszletes teszt a mobilarenan, olvasd el oket
en is azt tettem, es megvettem az X8-ata legerosebb erv a Galaxy 3 ellen a felbontas, 320x480 alatt eselyes a sok szopas... (en a felbontas miatt nem az X10 mini pro-t vettem, pedig eloszor azt akartam, utana kerult csak kepbe a Samu es az X8)
-
doc
nagyúr
válasz
lumpen_stex #4726 üzenetére
nem erted hogy mit kerdezek. nyilvan a google donti el hogy mit enged, a kerdesem az, hogy mi alapjan, vagy ha ugy jobban tetszik, mit csinaljak hogy engedje?
illetve a konkret kerdes az volt, hogy nemet SIM-kartyaval mukodik-e? -
doc
nagyúr
mi kell ahhoz hogy fizetos appokat tudjak letolteni a Marketbol (marmint hivatalosan, nincs a telefonomon root)?
jelenleg Nemetorszagban vagyok, ahova engedelyezve van, de megis csak a free-ket latom. esetleg egy nemet SIM-kartyaval menne?
Aktív témák
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Suzuki topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest