Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- E-book olvasók
- Videós, mozgóképes topik
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
otto14
őstag
-
otto14
őstag
Sziasztok!
Azt ki lehet deríteni, hogy egy telefon IMEI számját módosították-e? Illetve IMEI alapján használhatatlanná tudok tenni egy telefont? majd azt visszacsinálni? ellpoták a telóm, @Ascend G7
asd
-
otto14
őstag
Üdv!
Samsung Group Playhez hasonló alkalmazást tudtok? (net használat nélkülit!)
asd
-
otto14
őstag
Kipróbáltam. Picit nehéz összehasonlítani, mert azonso hangerőbeállításon a Mort player hangosabb. Kézi beállítással megpróbáltam azonos hangzásra hozni az eq beállításokat. Poweramp egy picit tömöttebb hangzást biztosít, míg a Mort player nem annyira, talán kellemesebb a hagzása. Ennek ellenére [link] a trombitaszóló jobban tetszett nekem a poweramppal = itt már soft treble beállítással mint Mort playerrel. itt is próbáltam variálni
Egy próbát megér mindenkinek a Mort Playert a Poweramppal vagy bármelyik másik lejátszóval szemben.
8 évet zenesuliba jártam, a jobbak között voltam, szóval szerintem van hozzá fülem hogy összehasonlítsak két zenelejátszót
[ Szerkesztve ]
asd
-
otto14
őstag
válasz #79335424 #70935 üzenetére
Ööö.. iGO nem megy nekem eredeti lehet menne, Nokia Here sem megy. benne van hogy user error az iGO, de anyu 2 hónapra elutazik, én teljesen egyedül leszek itthon 16évesen (apám nincs) és szeretném ha a lehető legjobban működne neki a nav. Xperia X8 -on a legkevesebb bosszúsággal, ugyan is csak a kályhától tudja elkezdeni és mostanra kiborultam. Holnap reggel indul.
Lehet kimegyek és elkezdem mérni az adathasználatot vagy fél órát, iránymutatásnak jó lehet.
Tippeket várok, hogy mennyit használhat![ Szerkesztve ]
asd
-
otto14
őstag
Üdv!
Napi 2-3 óra navigálással gyalog a Google Maps mennyi adatot használna egy hónap alatt? 200MB elég lenne? Xperia X8 -ra GingerDX 2.3.7 kéne anyunak Israelbe, de az Offline Nav. appokat nem bírom működésre bírni, szerinetm az összeset próbáltam és a Google Maps sem tudja elmenteni magának Izraelt
asd
-
otto14
őstag
Sziasztok!
ai.type billentyűtben hol tudom változtatni a billentyűkiosztást? Alapból magyar nyelven QWERTZ van beállítva, nekem QWERTY kellene..
asd
-
otto14
őstag
válasz norbert1998 #59302 üzenetére
Hááát... nem lehet rejtetté tenni fájlokat, valamint ha másik app - al nyitom meg a jelszózott fájlt, akkor nem kéri a jelszót...
asd
-
otto14
őstag
Üdv!
Olyan programot keresek, amivel fájlokat le lehet jelszavazni, rejteni, jelszóval előhívni. Mik a lehetőségek?
asd
-
otto14
őstag
Sziasztok!
A Helium menti az alkalmazás adatait is vagy csak az alkalmazást? Próbáltam a my backup - ot, de állandóan kifagy nálam... van root a telón...
asd
-
otto14
őstag
nem ide... sorry
[ Szerkesztve ]
asd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest