Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsolt802

    csendes tag

    Váltottam IPhone 11-ről Samu S23-ra

    A második napon már az kell keresgélnem az interneten, hogy hogy adjon ki a telefon a rendeltetésnek megfelelő hangot, vagy egyáltalán úgy működjön ahogy kellene.

    1. Miért nem jön meg a Gmail értesítés, vagy csak 5 perccel később mint Iphone-on, vagy egyáltalán csak akkor amikor belépek a telefonba? MI A FSZ??

    2. "App provided notification sound" nem működik az-az, az összes app értesítési hangja egyforma amit a menüben beállítottam, holott discord, gmail, stb mindegyik más hangon értesít, visszaállítani nem lehet, 1 óra internetbújás után sem találok megoldást, app reinstall nem segít, app noti beállításban sincs opció...

    3. Discord app, ahányszor rám írnak Iphone-on annyiszor pittyen a telefon (discord hangon) ez normál. Na a samu egyszer ad hangot (natív sms hang), utána már csak a képernyő villan fel új üzenetnél.

    Szintén Discord: megnyitom az appot, megnézem ki írt rám és mit, majd bezárom az appot. Olvasatlannak veszi az üzenetet, és már hanggal sem jelez a telefon ha új üzenet jön. Ezt úgy tudtam orvosolni, hogy rábökök az üzenet szövegére, na akkor végre olvasottnak veszi.

    Én elhiszem, hogy sokaknál szerencsésen normálisan működik minden fenti dolog, de nálam az S23-on tuti nem...

    Komolyan mondom ez bszottul kiábrándító 2023-ban. Ha valaki tudja a fentiekre megoldás meghívom egy sörre, egyéb esetben viszem vissza a Telekomnak a telefont, hogy dobják ki a szemétre.

Új hozzászólás Aktív témák