Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
-
punky10
addikt
válasz KKoppány #114091 üzenetére
Sajnos nem találkoztam még ilyen jellegű problémával.Valószínűleg az is közrejátszik, hogy nem használok androidos órát.Csak egy MiBand2 van a csuklómon, de ott sem jött elö az általad vázolt hibajelenség.
Igy most jobb? Híd el, ha nem kapsz választ, az nem azt jelenti, hogy mindenki bunkó, és szándékosan nem írja le a megoldást.Egyszerűen csak nem tudjuk rá a választ,de ezt meg nem írjuk ide.Csak képzeld el, mi lenne, ha minden erre látogató beírná, hogy nem tudom...[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
beg
veterán
válasz KKoppány #114096 üzenetére
Nagyon benézted, a középső ujjas emoji még egy korábbi hozzászóláshoz tartozik. Valaki azt kereste korábban, de olvasd el újból, megérted. Másnak címezte a végét.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Narxis
nagyúr
válasz KKoppány #114096 üzenetére
Amúgy ezt most találtam: Okosóra topik
Itt próbálj szerencsét.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest