-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz Kékes525 #76917 üzenetére
"nem tudtam elérni a szokásos módon, ahogy azt S6-ban kell"
Persze, hogy nem, mert az S6-on alapból, gondolom, még mindig az a hulladék TouchWiz felület van, a Nova launcher meg másként működik. Pont ez a launcher lényege. A homescreen és az app drawer felületét és működését változtatja meg.
A Nova pedig nem rontja el az eredeti launchert. Bármikor visszatérhetsz, ahogy azt korábban leírtam, és olyan lesz az eredeti felület és működés ahogy azt korábban beállítottad.
Ha nem ezt tapasztaltad, akkor az nem a Nova hibája. Legalábbis én eddig soha, semmi ilyesmit nem tapasztaltam vele.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest