Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz tordaitibi #98788 üzenetére
Ezt nem értem. Hogy érted, hogy hozzáadni egy meglévő mappát? Szerintem simán tudsz mappát feltölteni. Vagy mi a cél? Az, hogy amik oda kerülnek a telefonon, azok automatikusan mentésre kerüljenek a Dropbox-ban? Szerintem ezt nem tudta sose, arra ott a FolderSync.
-
Bozek
nagyúr
válasz tordaitibi #98786 üzenetére
Az a szép kis plusz jel a jobb alsó sarokban szerintem előhozza a könyvtár létrehozásának lehetőségét.
-
Bozek
nagyúr
válasz SunMount3r #98703 üzenetére
Van a TV Box-ban bluetooth? Ha igen, akkor vegyél egy BT-s egeret és meg is oldódott a problémád. Ha nincs, akkor max. a vezetékes egér működik, de ahhoz meg az OTG-t kell tudnia.
-
Bozek
nagyúr
válasz aprokaroka87 #98571 üzenetére
Igen. A Play Store maga rendszeralkalmazás, de a frissítéseit nem tudja berakni a system alá, mert nincs hozzá jogosultsága, így azokat a data/app-ba pakolja. Ennyire egyszerű, nem kell túlmisztifikálni.
-
Bozek
nagyúr
válasz Dalzarus #98548 üzenetére
Automatizáló (Tasker, E-Robot, AutoMagic) + AutoRemote
Ezzel tudsz értesítést küldeni a másik telefonra, akár hívás közben is. Nálam a céges telefon van mindig az irodában, még ha lemegyek a földszintre, akkor is. Na, arról minden értesítés megy át a magántelefonomra, így nem maradok le semmiről. Ha hívnak, akkor még talán felérek, mielőtt leteszik.
Amúgy még internet se feltétlen kell hozzá mindkét készüléken, mivel WiFi-n (ha azonos hálózaton vannak) és bluetooth-on keresztül is képes értesítéseket küldeni. Én ez utóbbit próbáltam, de aztán maradtam a netes küldésnél, mivel a BT hatótávolsága korlátozott.
-
Bozek
nagyúr
válasz snowdog #98519 üzenetére
A 3.0-s verzióból létezik még csak béta. Abba került bele elég sok újdonság.
(#98517) Mr.C: [link]
(#98518) darvinya: Igen, és? Ha a digitalizált anyag 24 bit/96 kHz-es, akkor már jobban szól. Nem írtam, hogy az MP3-ból csinál jobbat. Egyébként ha bekapcsolom, akkor azért az LC-AAC anyagok is valamivel szebben szólnak, érezhető a különbség, bár ez már más téma, hogy mitől.
-
Bozek
nagyúr
válasz basaja #98512 üzenetére
és (#98513) Mr.C: Akkor még nem próbáltátok a PowerAMP bétát. Ha kijön teljes változatban, nagyot fog szólni, főleg, ha a DAC tudja a HD Audio-t a telefonban. Egy Sony Xperia Z5 Compact-on hallgatom most vele a zenét, hát ég és föld a különbség a többihez képest.
(#98506) air: Az már mellékes, hogy az EB se helyes, mivel úgy kellene írni, hogy Eb.
-
Bozek
nagyúr
Egyrészt az admin felülethez hozzá lehet férni mobilos böngészőből, megfelelő dinamikus DNS használatával meg még akár a világ másik végéről is. DD-WRT-hez elvileg van Android-os alkalmazás is, bár én nem próbáltam. És akkor még nem beszéltünk a Telnet-ről és az SSH-ról.
Persze a kérdés alapból hülyeség volt, mert mindenhogy el kell érni IP-n keresztül a router-t, max. van hozzárendelve egy domain név.
"most elképzeltem, h hogy nézhet ki egy tablet azzal a böszme nagy csatlakozóval"
Nem kell a tablet-en lennie csatlakozónak, van OTG-s forgalomban.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Pityesz78 #98295 üzenetére
Próbáld meg, hogy törlöd a Google Play adatait és bejelentkezel újra. Nálam is volt már, hogy meg akarta vetetni velem azt, amit már korábban megvettem.
Vagy PC-n kikeresed és telepíted onnan a Telepítés gombra nyomva. Csak figyelj oda, hogy a mostani telefonod válaszd ki.
-
Bozek
nagyúr
válasz Kékes525 #98140 üzenetére
Esetleg a Vocalizer-t kipróbálhatod még, vagy a Google Szövegfelolvasó-t is, mivel már ez utóbbi is tud offline magyarul.
Nekem az SVOX-al az volt a bajom, hogy például az NB-t úgy olvasta, hogy nota bene. Pedig nem annak, hanem a Nemzeti Bajnokságnak a rövidítéseként szerepelt a cikkben. De akadtak még érdekességei, én meg nem fogok minden problémás szót egyesével felvinni. Mondjuk a meccsek eredményeit se normálisan olvasta, mert kimondta a kötőjelet. Vocalizer-ben legalább be lehet állítani, hogy az írásjeleket ne olvassa fel.
-
Bozek
nagyúr
válasz aprokaroka87 #98118 üzenetére
Ha van root és xposed, valamint letiltod a Play Szolgáltatások-at, akkor pontosabb előrejelzést kapsz.
-
Bozek
nagyúr
válasz HoTaZo #98049 üzenetére
"rossz jel, hogy pc-re se tudom csatlakoztatni, pedig rajta van a dobozán"
Compatible with: Smartphone,Tablet PC
A Tablet és a PC között nincs vessző, tehát nem PC-hez, hanem táblagéphez tudod csatlakoztatni, amin Android fut.
Egyébként amikor csatlakoztattad a géphez, akkor próbáld meg váltogatni az üzemmódokat, hátha valamelyikkel működik.
[link]Bár én továbbra is azt mondom, hogy ha rossz, akkor legközelebb iPega PG-9033-at, vagy PG-9037-et rendelj. Mindkettő kompatibilis PC-vel BT-n keresztül. Vannak még olyan iPega kontrollerek is, amik külön vevővel csatlakoztathatóak, de azokat inkább csak kizárólag PC-s megoldásnak tartom (bár azokon is van tartó), mert ott még a vevőt is be kellene dugnod a telefonba.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bozek
nagyúr
válasz 7Sony7 #97969 üzenetére
Már többször volt szó róla a topic-ban, a FolderSync lesz a Te alkalmazásod. A fizetősben nincs reklám, kettőnél több párt is létre tudsz hozni, valamint vannak szűrők és Tasker pluginként is működik. Ezen kívül az ingyenes is mindent tud.
-
Bozek
nagyúr
válasz SharpSA #97945 üzenetére
Chrome-on kívül van Firefox, Safari, Opera és Edge plugin is. Azért a Chrome-ot írtam, mert PC-n én azt használom.
-
-
Bozek
nagyúr
Böngészőben a Play áruházban kiválasztod a Fiók menüpontot. Ott megkeresed az IAP-ot, majd a végén lévő 3 pontra kattintva kiválasztod a Hibajelentést, majd I no longer want this purchase (de szerintem ilyen rövid idő alatt akár az I purchased by accident is működhet). Leírod alul a problémádat angolul és hátha visszaadják így is a pénzed. Bár én még csak egyszer próbáltam, akkor se IAP-ot, hanem rendes árat kértem vissza, mert közben ingyenes lett a játék.
Ha ez nem megy, akkor még írhatsz a fejlesztőnek.
Egyébként meg a két verzióhoz elég egy licencet megvenni, viszont gondolom ez az IAP-ra nem vonatkozik. Ha a kulcsot a Play-ből veszed meg közvetlenül, akkor menni fog szerintem mindkettővel. Legalábbis régebben nekem ment.
-
Bozek
nagyúr
válasz #79335424 #97836 üzenetére
Azóta még nagyobb katyvasz van. 6.0-tól van elvileg ez az új elnevezés, ami a példában a 70A6-E65B. Na, ha SD kártyát cserélsz, akkor sok esetben már az is problémát jelent, mivel teljesen más elnevezést kap, így nem találja meg a rajta lévő cuccokat. Én a Moon+ Reader-el szívtam, mert hiába állítottam vissza a biztonsági mentést, nem találta a könyveket az SD-n, mivel ő még a régi elnevezéssel kereste a kártyát...
-
Bozek
nagyúr
"Éljen" az IAP. Még szerencse, hogy akciós.
-
Bozek
nagyúr
válasz #41133696 #97783 üzenetére
"voltak már visszaélések, és a Bank a mi érdekünkben, és a saját érdekében tiltotta le"
Igaz, én webkártyát használok, de az OTP ezt a problémát megoldotta. Múltkor küldött egy üzenetet a SmartBank-on keresztül, hogy lehetséges, hogy a kártya adatai illetéktelen kezekbe kerültek, így lecserélik. Pár nap múlva jött az újabb üzenet az új webkártya adataival.
-
Bozek
nagyúr
Azért vicces ez a Google Play. Ha megvesz az ember egy alkalmazást, akkor ha 2 órán belül eltávolítja, egyből jön a visszatérítés... Amennyiben meg újra fel akarja rakni az említett időn belül, akkor újra meg kell venni, második vásárlásnál meg már nincs visszatérítés.
Mondjuk az érdekes volt, hogy egy Android Wear óra alkalmazást vettem, ami valamiért nem mászott át az órára. Na, gondoltam eltávolítom és újra felrakom, de a Play-en csak a Visszatérítés gomb jelent meg. Eltávolítottam az alkalmazások menüben és jött is az e-mail, meg az sms, hogy törölt rendelés, nesze, itt a pénzed. Persze a Play-en még ott volt a Visszatérítés és a Telepítés gomb is, szóval fel tudtam újra rakni, így amíg nem törlöm, addig ingyen van egy fizetős alkalmazásom... Persze törölni fogom, mert amúgy se jön be.
-
Bozek
nagyúr
válasz aprokaroka87 #97716 üzenetére
Egy dolgot nem értek: ha minden bajod van a Google-el, akkor miért nem iPhone-t, vagy Windows Mobile-t vettél???
-
-
Bozek
nagyúr
válasz SharpSA #97374 üzenetére
Pie Control, bár ez nem igazi sidebar, de a célnak megfelel. Vagy Side Apps Bar. Esetleg még ott van a Omni Swipe, ez elvileg magyarul is tud.
Google a barátom.
-
Bozek
nagyúr
válasz aprokaroka87 #97281 üzenetére
Ismételten tévedsz. 5.0-tól van támogatva. Ezért is csak 5.0-tól mennek az említett programok root nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Scooter86101 #97199 üzenetére
Csinálj videót a képernyőről. Lollipop óta benne van a rendszerben alapból.
-
Bozek
nagyúr
válasz aprokaroka87 #97075 üzenetére
De ha te kilőtted a GPSZ-t, ahogy korábban írtad, akkor mit vársz?
-
Bozek
nagyúr
Attól függ, hogy hogyan. A legegyszerűbb a Teamviewer Quick Support, ha támogatja a tablet. Akkor a másik Androidos eszközre telepített Teamviewerrel tudod kezelni elvileg.
Ha az nem megy, akkor még AutoRemote-tal tudsz küldeni parancsokat a másik tabletre, amit egy automatizálóval (pl.: Tasker, E-Robot, AutoMagic) le tudsz kezelni. De ez már kicsit nehezebb.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz aprokaroka87 #96947 üzenetére
Megnéztem újra a kérdést és továbbra sem értem, hogy mi köze van a Dropbox-nak a többi alkalmazás gondjaihoz... Vagy az is a GPSZ része?
-
Bozek
nagyúr
válasz aprokaroka87 #96935 üzenetére
Az, hogy Te nem tudod értelmezni, még nem jelenti azt, hogy más sem... Az előbb már szólt beg, hogy ne gyűjtögesd feleslegesen a hozzászólásokat...
-
Bozek
nagyúr
válasz holozis_HUN #96843 üzenetére
Soha semmi "booster" alkalmazást nem próbáltam és nem is fogok. Max. az alkalmazások után maradt szemét tisztításra lehet jó, arra meg ott az SD Maid.
-
Bozek
nagyúr
Éppenséggel az 5.0 után állították vissza azt, hogy ha az alkalmazás fejlesztője normálisan megírta a programot, akkor tud írni az SD-re. A 4.4.4 esetében még csak root-al lehetett ezt megoldani.
Ha 5.0 feletti Android esetén nem tud valamelyik alkalmazás írni az SD-re, akkor a fejlesztőt kell rugdosni...
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Nem a Bloat Freezer-t tudod beállítani, mivel az nem Tasker plugin (amit használ a többi automatizáló is). Somatom írta, hogy az E-Robot-nak nem kell a Secure Settings se, így magában az E-Robot-ban be tudod állítani, hogy mikor mit fagyasszon. Talán majd azt is megmondja, hogy hol lehet letiltani egy alkalmazást. De van topic-ja az E-Robot-nak, esetleg ott is felteheted a kérdést.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz Fall-N #96465 üzenetére
Ismerem, de a fő problémám az, hogy nem azonos időszakonként kell levenni a fényerőt. Van, amikor este későig dolgozok, olyankor meg alacsony fényerőnél a neonok mellett kevésbé lehet látni a kijelzőt.
Más: A korábban említett AutoRemote-ot kipróbáltam és helyes a leírás. Lehet BT-n keresztül két telefon között információkat megosztani. Konkrétan csináltam egy profilt a céges telefonomra, hogy ha arra érkezik valami értesítés (AutoNotification elkapja), akkor küldje már át a másik telefonra. Igaz, nem konkrétan BT-n van rá szükségem, hanem inkább akkor, ha a cégest az irodában hagyom. De a tesztelés BT-n folyt, így megerősíthetem, hogy működik.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Gondolom nem akarja töltőn hagyni, ha már 100%-on van. Egyébként meg ha segítséget kér valaki, akkor nem leoltani kell (persze vannak kivételek), hogy minek kell az neki.
(#96454) DS39: Ha van rá más megoldás, akkor miért ne használja? Én is használom érdekes dolgokra az automatizálót. Pl.: ha megnyomom hosszan a home gombot, akkor feljön egy ablak, hogy milyen napszak van. Rányomok, hogy éjszaka és leveszi a fényerőt. Ha nappal, akkor meg felviszi. Ezt is meg lehet oldani 2-3 gombnyomással, de így kényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz tybsen #96074 üzenetére
"Traffi Hunter ötlete is jó, de olyan gyakran jelez autópályán, hogy gyakorlatilag használhatatlan szerintem (5km-es körzetben jelzi a radarokat)."
Nem jó, az összes ilyen alkalmazást törvénnyel tiltanám. Aki nem tartja be a szabályokat, azt büntessék is meg. 130-cal lehet menni autópályán, 150-ig nem büntetnek. De az 50-es táblánál se kapsz büntetést 65-ig. Ha ez nem elég, akkor fizess.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest