Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
válasz
sztanozs #5627 üzenetére
Sajnos lehet, hogy félreértettük egymást, mert én fogalmaztam pontatlanul.
A saját telómat angolra váltottam és úgy néztem meg a fejlesztői menüm.
Abban pointer location a mutató helye
Megtaláltam hozzá elvileg az adb parancsot:adb shell settings put system pointer_location
1 vagy 0Tesztelni még nem volt időm. De gyanítom, hogy ha az "adb devices" nem látja a telót, akkor hiába írom be.
Elvileg a készülék az érintést érzékeli, csak kép nincs. Illetve a külső tv-n a pointer location fedvény szürke csíkja látszik a kép többi része sötét. Zárképernyőnél látszik az óra, egy lakat és a fedvény szürke csíkja is.
Dupla kopp vagy simítás hatására a képernyő feloldása megtörténik, mert újra a fedvény szürke csíkja és a "többi rész sötét" látszik.Amikor frissen csatlakoztatom az OTG - HDMI adaptert és billentyűzet segítségével: a két space, tab, jobbra, enter kombinációval engedélyezem a külső képernyőt, akkor 0,5 mp-re látom a készülék kezdő képernyőjét, de utána a fedvény "betakar"...
Viszont "normál" feloldásokkor egyből csak a sötétre váltás van, így nem opció, hogy játszak a lezár, felold metódussal és apránként navigáljak a telefonban.
.
Ezen pontosítás (még egyszer bocs a félreértésért) után lenne valami ötlet, hogy mit tudok tenni, a kijelző cserén kívül....
Feltételezve, hogy valamiért az usb - debug mégsincs bekapcsolódva... -
sebijani1982
senior tag
válasz
sztanozs #5625 üzenetére
Köszönöm a választ!
Azonban az adb devices nem ad ki eszközt.
Így a leírt parancsot is hiába akarom megadni...
A Hisuite is jelzi, hogy kapcsoljam be az USB hibakeresést...
Ezek szerint mégsem aktiváltam???(Pedig úgy emlékszem, hogy rányomtam a kapcsolóra egérrel)
Ezt hogyan lehetne megoldani "vakon"?
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
P20 Pro topikban, Tommee 18804-es hozzászólása [link] segítségével életre keltettem egy halott kijelzős P20 Pro-t, tv-n.
A számsoros képernyőfeloldást kivettem, így a készülék feloldása egyszerűsödött.
Fejlesztői beállításokban bekapcsoltam az USB hibakeresést.
Elkövettem azonban egy hibát:
Bekapcsoltam a mutató helyének kijelzése opciót.
Így viszont csak ennek a feature-nek a fedvényét látom a tv-n. Ha zárom a kijelzőt, akkor a fedvény és a zárképernyő (az órával és egy kis lakattal) látszik, azonban, ha nyitom a készüléket (két space), akkor csak a fedvény marad és sötét képernyő a szürke pozíció kijelzése sáv alatt. Azonban az értékek nem változnak hiába mókolok egérrel vagy billentyűzettel....
Illetve, ami még furcsa volt amikor még láttam a kijelzőt, hogy nem találtam opciót a fekvő (kvázi számítógép utánzat) módra. Valamint az értesítési "redőnyt" sem jelenítette meg, ha lehúzást csináltam.
Kérdésem, van valami mód a mutató helyének kijelzése fedvény eltüntetésének? Vagy, hogy mellette legalább a képernyőt is lássam? -
sebijani1982
senior tag
Tulajdonképpen jól értelmezed.
A Google leegyszerűsíti az ő számára történő fizetést.
Csinálhatná azt is, hogy a 100%-ot átküldi a fejlesztőnek, majd minden egyes tranzakció után vagy a hónap végén számlát küld neki az összeg 30%-ról.
Ekkor is a 100% után adózik, csak a Google 30%-át egy külön tranzakcióban fizeti meg vagy a hónap végén összesítve.Neked a terméked után jövedelmed keletkezik. Az, hogy valaki (jelen esetben a Google) biztosít számodra egy felületet, ahol a nagyközönség elérheti, az már a te és a Google közötti szerződés.
Ugyanaz, mintha a Google drive-odban tárolnád és annak a "havidíját" fizetnéd bizonyos GB mennyiség felett.
A NAV-ot a jövedelmed érdekli, nem az, hogy Te milyen szolgáltatón keresztül publikálod és a szolgáltató ezért mennyit kér. (Benne van a szövegben is, azután majd a Google adózik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Black & Decker töltőt keresek
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest