Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Sajnos lehet, hogy félreértettük egymást, mert én fogalmaztam pontatlanul.
A saját telómat angolra váltottam és úgy néztem meg a fejlesztői menüm.
Abban pointer location a mutató helye
Megtaláltam hozzá elvileg az adb parancsot:adb shell settings put system pointer_location1 vagy 0Tesztelni még nem volt időm. De gyanítom, hogy ha az "adb devices" nem látja a telót, akkor hiába írom be.
Elvileg a készülék az érintést érzékeli, csak kép nincs. Illetve a külső tv-n a pointer location fedvény szürke csíkja látszik a kép többi része sötét. Zárképernyőnél látszik az óra, egy lakat és a fedvény szürke csíkja is.
Dupla kopp vagy simítás hatására a képernyő feloldása megtörténik, mert újra a fedvény szürke csíkja és a "többi rész sötét" látszik.Amikor frissen csatlakoztatom az OTG - HDMI adaptert és billentyűzet segítségével: a két space, tab, jobbra, enter kombinációval engedélyezem a külső képernyőt, akkor 0,5 mp-re látom a készülék kezdő képernyőjét, de utána a fedvény "betakar"...
Viszont "normál" feloldásokkor egyből csak a sötétre váltás van, így nem opció, hogy játszak a lezár, felold metódussal és apránként navigáljak a telefonban.
.
Ezen pontosítás (még egyszer bocs a félreértésért) után lenne valami ötlet, hogy mit tudok tenni, a kijelző cserén kívül....
Feltételezve, hogy valamiért az usb - debug mégsincs bekapcsolódva... -
sebijani1982
senior tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Köszönöm a választ!
Azonban az adb devices nem ad ki eszközt.
Így a leírt parancsot is hiába akarom megadni...
A Hisuite is jelzi, hogy kapcsoljam be az USB hibakeresést...
Ezek szerint mégsem aktiváltam???
(Pedig úgy emlékszem, hogy rányomtam a kapcsolóra egérrel)Ezt hogyan lehetne megoldani "vakon"?
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
P20 Pro topikban, Tommee 18804-es hozzászólása [link] segítségével életre keltettem egy halott kijelzős P20 Pro-t, tv-n.
A számsoros képernyőfeloldást kivettem, így a készülék feloldása egyszerűsödött.
Fejlesztői beállításokban bekapcsoltam az USB hibakeresést.
Elkövettem azonban egy hibát:
Bekapcsoltam a mutató helyének kijelzése opciót.
Így viszont csak ennek a feature-nek a fedvényét látom a tv-n. Ha zárom a kijelzőt, akkor a fedvény és a zárképernyő (az órával és egy kis lakattal) látszik, azonban, ha nyitom a készüléket (két space), akkor csak a fedvény marad és sötét képernyő a szürke pozíció kijelzése sáv alatt. Azonban az értékek nem változnak hiába mókolok egérrel vagy billentyűzettel....
Illetve, ami még furcsa volt amikor még láttam a kijelzőt, hogy nem találtam opciót a fekvő (kvázi számítógép utánzat) módra. Valamint az értesítési "redőnyt" sem jelenítette meg, ha lehúzást csináltam.
Kérdésem, van valami mód a mutató helyének kijelzése fedvény eltüntetésének? Vagy, hogy mellette legalább a képernyőt is lássam? -
sebijani1982
senior tag
Tulajdonképpen jól értelmezed.
A Google leegyszerűsíti az ő számára történő fizetést.
Csinálhatná azt is, hogy a 100%-ot átküldi a fejlesztőnek, majd minden egyes tranzakció után vagy a hónap végén számlát küld neki az összeg 30%-ról.
Ekkor is a 100% után adózik, csak a Google 30%-át egy külön tranzakcióban fizeti meg vagy a hónap végén összesítve.Neked a terméked után jövedelmed keletkezik. Az, hogy valaki (jelen esetben a Google) biztosít számodra egy felületet, ahol a nagyközönség elérheti, az már a te és a Google közötti szerződés.
Ugyanaz, mintha a Google drive-odban tárolnád és annak a "havidíját" fizetnéd bizonyos GB mennyiség felett.
A NAV-ot a jövedelmed érdekli, nem az, hogy Te milyen szolgáltatón keresztül publikálod és a szolgáltató ezért mennyit kér. (Benne van a szövegben is, azután majd a Google adózik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Pedig úgy emlékszem, hogy rányomtam a kapcsolóra egérrel)