Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Nekem sincs, de akkor mondjuk, ha megfordítom a kérdést: régebben láttam, hogy ilyen-olyan appokhoz lehet letölteni modolt verziót (pl. reklám nélküli). Azokat hogy csinálják? Elvileg ott is csak az apk telepítőhöz férnek hozzá, és azt birizgálják.
Közben decompile-oltam az apk-t, szembejött velem egy rakat .smali fájl, valami teljesen fura programnyelvvel, úgyhogy azt hiszem nekem itt ért véget a történet
-
Con Troll
senior tag
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Módosítottam egy program apk fájlját (JSON fájlokat írtam át az apk-n belül) majd ezt az apk-t telepítettem a telefonomra. Sajnos a módosítások nem léptek életbe, ugyanúgy működik, mint az eredeti app.
Android programozásban egyáltalán nem vagyok jártas, így nem tudom, hogy egyáltalán elég-e az, amit csináltam, vagy valamilyen más úton kell-e módosítani az apk-t.Általánosságban hogy lehet (kell) modolni apk fájlokat úgy, hogy telepítés után működjön is a módosítás?
Szerk.: érdekes módon ha a telepített program fájljait nézem, akkor úgy látom abban a verzióban települtek fel, amit én írtam, ennek ellenére maga a program nem eszerint működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hobby elektronika
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- DOOM - The Dark Ages
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest