Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Google Home/Nest
- LG LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
-
Orionk
senior tag
Szevasztok!
IntelliJ-ben a Gluon Pluginnal szeretnék futtatni egy alkalmazást és kell hozzá Android SDK Manager is.
Az alábbi képen látszik, hogy milyen hibát talál. Azt mondja, hogy SDK Managerben telepítsem fel az EXTRAS alatt az Android Support Repository-t.
De nem sikerül feltelepítenem, mert nem találok ilyet. Android Studio-val együtt telepítettem az SDK Managert és ott, ha megnyiton Android Studio-ban az SDK Managert, akkor nem találok benne EXTRAS részt.StackOverflow-n nem találtam megoldást. Tudnátok-e légyszives segíteni? köszönöm

-
Orionk
senior tag
Hello!
Tegyük fel, hogy okostelefonra, androidra le van fejlesztve egy alkalmazás, aminél a nyitó képernyőn van egy felhasználó és jelszó mező és egy belépés gomb.
Szerintetek milyen test case-eket lenne szükséges írni, hogy sok hibát ki tudjunk szűrni és megfelelően működjön az oldal?
Én az alábbiakra gondoltam:
- figyelni, hogy ne juttassuk el az adatbázis felé a kérést, ha egyik mező üres.
- jelezni a felhasználónak, ha nincs internet elérhetőség.
- ha lenne regisztráció is, akkor ha a megadott min. karakterszámú jelszót nem adott meg, akkor javítsa.
- ha egyik mezőt nem tölti ki, akkor jelezni ezt a felhasználónak.Nektek milyen ötletetek lenne még?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert most fontos, hogy ennek a végére járjak, de már nem tudom mi lenne a jó.