Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
A kérdésem második felével kapcsolatban - vagyis, hogy mi történik, amikor a telefon elalszik - is érdekes viselkedést találtam:
Elalváskor dob egy onPause-onResume-onPause hármast, ébredéskor uez. visszafelé: -onResume-onPause-onResume.
A tesztet az Eclipse által létrehozott alapprogrammal (sehol egy fragment!) is megcsináltam, eredmény uez.
Tudja valaki, hogy ennek mi az értelme és magyarázata?(((Természetesen elfogadom, hogy minek kell izgasson ez az egész - ha egyszer működik. Csak a személyes gondom az volt, hogy elalváskor a rendszer a második onPause után valamiért belenyúl egy, az onPause-ban már lezárt adatbázisba. Ezt csak úgy tudtam kikerülni, hogy átpakoltam az egészet az onResume-onPause cikluson kívülre, így működik. Ami érdekes, hogy a hiba kizárólag elalváskor, és a második onPause után jelenik meg.)))
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest