Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Köszi, megnézem ezeket is.
Átrágtam magam ezen : https://amitshekhar.me/blog/kotlin-coroutines és némileg úgy érzem világosodik a dolog. Annyira tán mégsem bonyolult ez, csak régen mintha jobb lett volna a felfogásom .
Az Ekler Péter egy respektábilis személyiség, jók a tanfolyamai, semmi esélyem nem lett volna nélkülük elindulni ebben a dologban. Azonban amíg nem keresek ezzel pénzt (és elég valószínűtlennek tűnik, hogy valaha is fogok...), addig sajna nem tudok már költeni rá több papírnyi összegeket, még akkor sem, ha amúgy megérné az árát. Hobbiként már csakis olyan dolgokat csinálok amik nem kerülnek látható pénzbe. Régebben csináltam fából is dolgokat csak úgy szórakozásként is, de ma már azt is csak akkor csinálom meg ha vagy nekem kell, vagy van aki kifizeti a gépkopást, áramot, anyagokat, a ráfordított időt...hónapokig is csend van a műhelyben. Egyelőre marad az internet, meg a fordítgatás. :-/ . Azért így is szórakoztat, meg ott van a lottó faktor is... hátha valahogy mégis kisül belőle valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Gitáros topic
- Otthoni időjárás-állomás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest