Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Köszi a választ!
Igen, SSD jó lenne nekem is, de erre a laptopra már nem akarok költeni, szóval majd inkább egy újat veszek, mert efölött már eljárt az idő (pedig Intel Core Duo 2GHz + 2GB DDR2 RAM van benne..).
Közben mégis visszapártoltam az Eclipse-hez, mert az AndroidStudio még power save módban is nagyon fogja a gépet.
Viszont itt meg előjött egy olyan hiba, hogy mikor új projektet hozok létre, akkor az "appcompat_v7"-nél a values-v21-> 'styles_base.xml'-nél rengeteg ilyen jellegű hibát ír ki:
C:\Users\Tomi\workspace_a\appcompat_v7\res\values-v21\styles_base.xml:75: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android: Widget.Material.ActionButton'.
Régebben is találkoztam már ezzel, de végül nem sikerült megoldani, ami eléggé elsozmorított, de nem akarom feladni..
Valami ötlet? (Aki esetleg meg tudja oldani, annak személyesen fizetek egy sört vagy hasonló jóságot! (feltéve, hogy pesti)
)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Gaming notebook topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)