Hirdetés
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm!
A httpclient végül jobb megoldásnak bizonyult, mert jobban tudom kezelni a különböző hibákat. Egyébként igen timeout, illetve wifiről való leszakadozás okozta a kivételeket.
Most feltettem egy webservert a telefonra, így biztos nincs wifiről szakadozás
Újabb kérdésem:
Async taskban szeretnék egy boolean-t ha feltételek rendben vannak átbillenteni igaz-ra, majd 6mp múlva visszatenni false-ra. Async taskban ha megjön a JSON eredmény rendben, akkor kell, hogy a változó 6mp-ig true legyen. Thread.sleep(6000); nem jó, az utána következő parancsok is azonnal futnak le, nem várakozás után. Ez miért lehet, illetve mi a megoldás? A timerre gondoltam, h 6mp-ként megnézi az értékét és ha true, akkor átbillenti false-ra, viszont ha a timer éppen a 4. mp-nél jár, amikor átbillen true-ra a változó, majd 2mp múlva teszi false-ra az nem jó nekem. Hogy szokás ezt megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Eredeti játékok OFF topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Formula-1
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Gyúrósok ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest