Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
UCNLM
tag
Napokig tartó nyűglődés után egy Galax Tab S9 Fe lett végül, holnap érkezik.
A logika mögötte az volt, hogy próbáltam tágítani, hogy mire is használnám az eredetileg főleg otthoni netezésre, filmezésre gondolt tabletet, és ahogy elmelyültem at androidos lehetőségekben, látszott, hogy munkára is nagyon hasznos lenne gyakran. Emiatt a Sim foglalat és az érintőceruza is képbe került. A hotspot nem tűnt jó megoldásnak, mert sokat vagyok hosszabban töltési lehetőség nélkül, nem szívesen meritenék két eszközt + van parlagon egy sim kártyám kihasználatlan mobilnettel, amit eddig csak arra használtam, hogy legyen egy plusz telefonszámom, ami át van irányítva.
Továbbra is a Xiaomi Pad 7 tűnik a tökéletes tabletnek, de a 4G/5G hiánya fájó - ujjlenyomat olvasóra, Amoledre nem vágyom, teljesen ellennék vele.
Fura, hogy az alsóbb ársávban milyen durva kompromisszumok vannak, ha LTE/5G képes eszközt keres az ember - harmatgyenge proci, kevés ram, szar kijelző, vagy épp túl nagy (Redmi Pad Pro)
A Pad 7 ráadásul tollal, tokkal együtt már túllépte a költségvetést.
A nagyobb tarhelyet és a 8 GB memóriát áldoztam be, remélve, hogy a Samsungnál tudják mit csinálnak, és egy S szériás tablet használható, akkor is, ha budget a többihez képest.
A Samsungot amúgy jó ideje kerülöm, rosszak a tapasztalataim, de meglátjuk, a hosszú támogatás es a népszerűsége miatt könnyebb lehet eladni, ha később szembejön egy jobb lehetőség (Xiaomi Pad 8 5G, rád nézek)
-
UCNLM
tag
Nem sikerült még mindig döntésre jutnom, lenne egy újabb kérdésem
A Lenovo K11 Plus-ról van valakinek tapasztalata, vagy véleménye?
Tesztet sem sokat találtam, igazából kicsit össze is zavar, hogy paramétereket nézve sem tudok rájönni, hogy a K, M és P széria hogy viszonyul egymáshoz a Lenovo-nál.Az okozza a fejtörést, hogy a Xiaomi Pad 7 egyszerűen túl friss és drága, és ha ennyi pénzt kiadok, akkor mi az, ami kicsivel többet tud és ad ebben az ársávban és alatta. Mivel nem volt még tabletem, ezért hiába tudom, hogy első körben mire használnám, hosszabb távon felmerült, hogy mennyire használnám ki az LTE-t, vagy akár a GPS-t.
Szóval K11 Plus: gyengébb kijelző (de mennyivel?) és felbontás, de gyorstöltés, Android 14 (15-öt kap), de nem túl acélos frissítési ígérettel, MicroSD, jack csatlakozó, ugyanúgy 256 GB tárhely. A Snapdragon SDM680 viszont nem egy túl friss processzor.
140k körüli áron mennyire tűnik jó vételnek önmagában, és mennyire a majd 170e Ft-os Pad 7-hez képest?Bónusz kérdés: Aliexpress EU raktárból rendelt Pad 7 garancia érvényesíthető itthon?
-
UCNLM
tag
Felmerült még egy kérdésem: átlagos használatra - böngészés, egyszerűbb játékok, youtube, streaming (offline letöltésekkel néha) - mennyire elég 128 GB manapság?
Azt gondolnám elég, a telefonom is ekkora tárhellyel bír, tele van appokkal és kicsivel 100 GB felett vagyok most, de tele van fotókkal, videókkal, ami tabletnél számomra legalábbis nem igazán releváns.A kérdés oka, hogy gondolkozom, hogy kicsit kitolom a költségvetést és egy időtállóbb tabletet veszek - friss Android vérható frissítésekkel, erősebb proci, jobb kijelző - és akármerre indulok a Xiaomi Pad 7 tűnik megfelelőnek. Viszont ez 256 GB tárhellyel már nagyon húzós ár, ezért szemezek a 128 GB-tal. A teloshark, mr mobil és társai szürkeimportot elegendném, hazai beszerzésben gondolkodom, de megbízhatóbb helyről, mint MM, Alza és társai.
-
UCNLM
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget és tanácsokat! Adtatok pár új szempontot, végiggondolom még, ahogy azt is, hogy ha időtállóbra tervezek, akkor mi férhet bele és jöhet szóba még.
-
UCNLM
tag
Én úgy látom az M11 is Android 13-mal jött ki, de a Lenovo honlapja szerint még a 15-öt megkapja. Látok pl Alzán M11 csomagokat jelen pillanatban is, LTE verzió tokkal, tollal, de több variáció is van ugyanitt érdekes árakon. Próbálom kibogozni melyik-melyik pontosan. Egyébként a Lenovo általánosan ajánlható?
-
UCNLM
tag
válasz
JamesFinn #95361 üzenetére
Köszönöm szépen! Azt esetleg meg tudod mondani, hogy a filmnézés (streaming, youtube) milyen? Gondolom ha átló méretben hasonló a hagyományosabb tabletekhez, akkor a filmek kisebbek valamennyivel. Nem ront az élményen? Illetve az appok mennyire tudok alkalmazkodni a felbontáshoz? Láttam olyan youtube tesztet, ahol a fazon valami autós játékot mutatott, hogy milyen jól fut, közben a képernyő két széle le volt vágva, nem látszott teljesen a játék széle
-
UCNLM
tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni tablet vásárláshoz: nem használtam eddig tabletet, és most is alap dolgokra keresek - otthoni netezés, nem erőforrásigényes játék (társasok főleg), illetve filmnézés, illetve utazásokhoz vinném magammal, így a belépő szinten nézegetek.
A OnePlus jelenleg elég jó áron kínálja a OnePlus Pad Go-t - 230 EUR-ért ajándék tokkal és töltővel -, ami szimpatikusnak tűnik, de nagyon furcsa nekem ez a képarány 7:5 / 2408 × 1720).
Van itt valakinek tapasztalata, hogy általános felhasználásra mennyire zavaró, egyáltalán milyen használni ezt a képarányt?Alternatívaként ezek jöttek még szóba - tapasztalatból esetleg jobb ezek egyike? Hátha valami felett elsiklottam.
Honor Pad 9: kb ugyanaz, de gyengébb kijelző, cserébe nagyobb tárhely, viszont tokkal, töltővel drágább mulatság lenne.
Lenovo Pad M11: itt a "lassú gyorstöltés" dealbreakernek tűnikFunkciókat tekintve LTE nem fontos, a gyorstöltés annál inkább. Funkciókban a OnePlus még mindig jobbnak tűnik + a telefonom is OP, bár nem tudom ez az előny mennyire előny a valóságban.
Nagyon köszönöm a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest