Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Dell notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz
superecneB #39197 üzenetére
Van olyan "stylus" ami jo a capacitive erintokepernyohoz, 1000Ft korul vannak, pl. 4world stylus.
Ha akarsz egy jol mukodo gepet es szannal is ra penzt, sztem a nexus 7 lesz a geped. En is par posttal feljebb kerestem ra alternativakat, de talan ez a legkevesbe kompromisszumos tablet.
-
ßrainiac
addikt
Koszonet a hozzaszoloknak
Egyre jobban a n7-hez huz a szivem.
Talan keresek egy jo allapotu garis hasznaltat.
-
ßrainiac
addikt
-
ßrainiac
addikt
Sziasztok,
Tabletet keresek a szuleimnek, egy olyat, mint a nexus 7 (tehat nincs vele sok gond, megy oszt kesz), de olcsobbat. Nem vagyok teljesen suket a temahoz, de mivel olyan sok lehetoseg van mar (egy tesco is tele van mar rengeteg valaszthato markaval / tipussal), megkimelnem magamnak az idot es gondoltam megkerdezem, hatha tud valaki ravagni egy ajanlott, bevalt darabot.
Nem lenne rossz esetleg sim foglalat.
Koszi elore is
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest