Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zodnar

újonc

Sziasztok!

Egy cyberbullyinggal foglalkozó előadáshoz/foglalkozáshoz szeretnék tabletet beszerezni. Próbáltam utánaolvasni, néztem teszteket, voltam üzletekben, de nem jutottam előre, mivel nekem nincs tabletem, és nem tudom a finomságokat "kitalálni". Ezért érdekelne a véleményetek, javaslatotok, meglátásotok.

Amire konkrétan szeretnénk használni, hogy kb. 8-10 fő tudjon egyszerre nézni egy online felületet kiscsoportban.
    Tehát jó, ha a láthatósága széles, de nem tudom, hogy ez milyen képátlót feltételez. Ahogy nézegettem 8 col fölötti szükséges. (de ne legyen túl nagy, mert akkor nehézkes a kezelése - egyik kézből átadni a másikba.)

Androidos applikációt használunk. Jó lenne minél magasabb számú, de a futtatáshoz elég ha 5.5 fölött van. Én nyugodtabb vagyok, ha van elérhető frissítés és support hozzá sokáig.

Diákok kezébe adjuk, ezért jó, ha nem csúszik, vagy strapabíró darab. Ha ezt valahogy lehet segíteni - tok, fólia - az is érdekel. A telefonoknál ezeknek nagyon széles a minőségi eloszlása, gondolom itt is, ezért ha van gyári, vagy bevált, az érdekel.

Jó lenne, ha be lehetne állítani, hogy bizonyos tartalmak ne legyenek elérhetőek - talán ez a gyermek funkció, de itt 13 évesekről lesz szó. (azt szeretném, ha korlátozható lenne, hogy mihez férnek hozzá, hogy ne terelje el fölöslegesen a figyelmet.)

Készíteni fognak fotót. Minél jobb kép, annál jobb, bár az applikáció, amin küldeni fogják, le fogja kicsinyíteni a képet, de azért ideálisan előlap 5 hátlap 8 mp lenne, de a 2/5 is beleférhet.

Új legyen.

Mindegy hol veszem, ha 1 hónapon belül megérkezik.

Internet és képnézegetés lesz az elsődleges funkció, illetve képek manipulációja. A wifi tudjon 5 és 2,4 gb is. Nem fontos, hogy sim kártyát tudjon fogadni, de ha ebbe az árba belefér, az csak előny.
    Sok dolgot nem akarunk tárolni rajta ezért akár kisebb tárhely is megfelelő, vagy legyen bővíthető, de ne akadjon. Legyen gyors, min 3 Gb RAM.

A keret - tartozékokkal együtt - legfeljebb 90e ft, de jobban örülnék, ha beleférne 80-ba.

Legyen képes magyar nyelvre, vagy legalább angolra.
    A fenti "minimumokon" kívül a legjobbat keresem, mert a foglalkozáson kívül később használnánk másra is - filmnézés, netezés.

Minden javaslat, tapasztalat hasznos lehet számomra, előre is köszönöm a segítséget.

üdv
    Z

Új hozzászólás Aktív témák