- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
IcsiGinW
újonc
Sziasztok
Olyan problémám lenne, hogy megkaptam bátyámtól a régi Lenovo A889 tipusú tablet-telefonnak nevezhető készülékét hogy rakjam rendbe.
Brutálisan tele van virussal. Próbálkoztam a beállitás menübe a visszaállitás és minden adat törlés lehetőséggel, de ahogy újra indul a telefon megmaradnak a virusok, nem kivánt programok.
Próbálkoztam a gyári menübe is törölni mindent, mind hiába
Egy Nod32őt feltelepiteni,belépni,virus keresést inditani volt 1 óra. Nem a lassúság miatt hanem 10 msp ként tini japán lányokat, és a japán szexuális szokások legalját dobta be meg néha program ajánlót
Szeretnék segitséget kérni, hogy mi tévő legyek. Hogy tudnám megoldani ezt az egészet vagy hogy tudnék új android op rendszert feltelepiteni. Türelmeteket és a segitséget előre is köszönöm!
Pacsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest