Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
indianjoe
újonc
Sziasztok, van egy Samsung n8000-es tabletem, a gyerkőcök szoktak játszani rajta. Nemrég szóltak, hogy nem tölt be, csak a Samsung logo. Próbáltam sok mindent, Odinnal eredeti ROM-ot raktam rá, de továbbra sem bootol be. Recovery módban, ahol a gyári reset is van, alul piros felirat : E : failed to mount / efs (invalid argument) Elvittem egy Samsung pontba, ahol próbálkoztak szoftverfrissítéssel, de továbbra sem bootol, ők nem tudták megoldani. Külföldi oldalakon különféle paracssori megoldással javították, de nekem az túl bonyolult... Tudtok esetleg egy megoldást erre a problémára, vagy marad tégla a tabletem? :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX