- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
D3LL
csendes tag
Sziasztok!
Olyan tabletet szeretnék venni, ami 3 év múlva is használható lesz. Általános használatra kellene, mivel nekem a mostani telefonom elég kicsi és régi, inkább itt élném ki magam: messenger, youtube, utazás közben netezés. Az fontos feltétel lenne nálam, hogy az előlapi és hátlapi kamerák jó minőségűek legyenek és komolyabb játékok is menjenek rajta. Jövőre egyetem lenne a cél, ott is szeretném majd a hasznát venni. Illetve nem tudom hogy fontos e, de viszonylag jó a kézügyességem és ajánlották már, hogy ha beszerzek egy tabletet, akkor "rajzoljak rajta", mintha egy digitális rajztábla lenne. Bár szerintem ezt ugyan úgy lehet gyakorolni mindegyik készüléken.
Amiket eddig kinéztem: Samsung Galaxy Tab S 8.4 (100e), Sony Xperia Z3 Tablet Compact (110e) esetleg még a Nexus 9 (110-130e). Ti melyiket ajánlanátok? Ha lehetőségetek lenne, melyiket vennétek meg magatoknak? (Egyesek szerint az új Nokia N1 sem lehet rossz, ha tényleg olyan áron érkezik..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest