- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
tjb007 #62480 üzenetére
(#62476) cidalain
Köszi megoldódott szerencsére.
Dióhéjban; belassult a gazdijánál ez a csoda (Navon Platinum 10) ezért elhozta a haver hogy nézzek rá.
A cleanmastert egyből mondtam hogy tán el kéne felejteni, de ha már ott volt gondoltam megnyomogatom.
FR volt a terv, de a reset gombra csak újraindult a cucc, recovery-t nem sikerült előcsalogatnom, ugyhogy adb ből nyomtam egy reboot recovery-t.
Na azt nem kellett volna. Fogta magát és újraindult, de reco helyett úgy csinált mint aki bebootol, majd az android feliratnál leparkolt.
Ezen a ponton gyorsan átnyálaztam a kistesó topicját, és ott olvastam hogy a power mellé még a hangerő mellett található gombot is kell nyomni a recoveryhez, ami valóban bebootolt, de ott meg a hangerő gombokkal nem tudtam navigálni, a fel gombra fekvődroid, a le gombra semmi :/
Már minden mindegy alapon elkezdtem összevissza nyomogatni, és a 'hangerő -' valamint a mellette lévő francse tudja milyen gomb együttes nyomogatásával végre sikerült mozognom a menűben (igaz minden 10. nyomást érzékelte csak, holott álló oprendszerrel tökéletesen működnek a gombok.)
Így már összejött a FR, és gyorsabb is lett a masina picit, de lehet hogy ez meglett volna szimplán a clanmaster legyalulásával is.. -
aytukabozs
addikt
Üdv
Gondom akadt egy alwinner a10 lelkű szutyokkal (Navon Platinum 10), kaphatok itt ötleteketet vagy ez csak vásárolgatós topic?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Viccrovat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest