-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tjb007 #16089 üzenetére
Sejtettem.
Természetesen pár pontot hajlandó vagyok leadni az igényeimből, csak igyekeztem minél pontosabban felvázolni az elvárásaimat.
A Note 2-vel kapcsolatban esetleg valami vélemény? Bár azt hiszem nem túl sok hivatalos infó van róla, de azért mégis érdekelne.
Lesz előnye a 4.1-es robotnak a 2.3-al szemben? És a feltételezett HW-nek? Természetesen az elvárásokat tekintve.
Shoo: Hmm. Érdekesen néz ki. A felbontás még passzol is, de a filmeknél nem tudom megoldható-e a lejátszás külső App-al.
A méret elsősorban felső határ. 4-6" közt keresgélek. A 7 már elég ormótlannak tűnik egy bicóra rögzítve, és zsebből is már XXL-eset kér, nem beszélve a telefonálásról. -
TESCO-Zsömle
titán
Üdv urak.
Újfent körülnéznék a piacon, hátha van tábla, ami kielégíti igényeimet.
Ez kéne:
5"@1280*720p
Filmek lejátszása FullHD3D szintig, akár BD formátumban (mappából, hálózaton).
Gyors, offline GPS. (bicóhoz)
BT, Wi-Fi, mobilnet.
Telefon.
USB, HDMI, microSDXC.Önerőből legalább 8 óra.
Eddig egyetlen készülékkel találkoztam, ami tényleg nagyon közel áll a témához, az pedig a Samsung Galaxy Note. Ennek van egy alap és egy 4G változata, eltérő belvilággal. Mindkettő Android 2.3-as, illetve idén jöhet a Note 2, ami meg már 4.1-es lesz.
Nem igazán vagyok tisztában se a HW-el, se a SW-el, se azok képességeivel, úgyhogy többek közt ezért szeretnék némi útmutatást, tisztázást kérni. Ha van/lesz esetleg alternatívája a három fenti készüléknek, azt is szívesen fogadom.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung LC27F390FHUXEN 27 Full HD Ívelt Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest