- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Asztrofotózás
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Powerbank topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mezcal
üzenetére
a maxtabot (Maxell maxtab c7)sikeresen rootoltuk, és felraktuk rá a play-t is... a másikat nem ismerem, de gondolom ott is felrakható a play mint mindegyikre... aztán hogy root nélkül megy-e azt nem tudom, efun kobo-n ment.
Egyébként nem nagy durranás, de ennyi pénzért ne is várjon senki egetverő teljesítményeket... amire nekem kell arra megfelelő
-
válasz
derrik
üzenetére
nézd... több kínai telefonom is volt/ van... (Star N9000, zopo zp100, Bluebo i9300) egyikkel sincs gond, mind facán müxik az itthoni hálózatokon. Ezek mind dualsimes telefonok.
Erre gondolsz?:3G : WCDMA 900/2100MHz
a 2100MHz-n működik az itthoni hálózat, ezért mondtam, hogy jó lesz, nem lesz gond vele. -
Sziasztok!
Ezzel a cuccal most rootoltam ki két tabletet.[link]
Egy myaudio 708RB-t és egy Maxell C7-es MID készüléket.A myaudional a recovery system 4.01-es (de felül azt mutatja hogy android system recovery <3e>) saját míg a Maxell-nél nem tudok egyelőre bemenni a recoverybe lévén csak egy darab fizikai gomb van rajta az pedig a bekapcsológomb.
Van erre valakinek ötlete?
-
Sziasztok!
Van egy maxell c7-es tabom(MID), amikor rádugtam a pc-re formázást kért a tárolóhelyre. Meg is formáztam(én hülye) majd mikor telepíteni akartam a gépre appokat akkor újraindult és azóta nem látja a belső tárhelyet.("az sd kártya sérült" hibát mutatja) Ha a gép saját előre telepített explorerével nézem az Internal Memory-t, rábökve ezt kapom: internal memory has been unmounted
Ha a beállításoknál rámegyek a tárhely menüpontra akkor felvillan egy rövid időre az sd kiosztása mi van rajta mi mennyit foglal, majd inaktív lesz az egész, nem látszik tovább, de ez is csak egy pillanatra látszik. Csatlakoztatni nem tudom menüből.
Tudok erre valami megoldást, hogyan lehetne ezt visszahozni?üdv
-s-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX