- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss4ever
tag
Sziasztok!
Olvasgatom már egy ideje a topikot, mert én is tabletet keresgélek mostanában, és látom hogy mindenkinek szó nélkül ajálgatjátok a Samu A9+-t, és ahogy láttam a topik összefoglalóban is benne van a jó szívvel ajánlottak között, arról azonban úgylátom senki nem szól egy szót sem hogy gyakorlatilag multi touch-ra teljesen alkalmatlan a tablet, mivel a két ujjas érintésnél a hulladék filléres ragasztás miatt földelési probléma lép fel, ezért 1 illetve 3,4,stb ujjal működik rendesen viszont kettővel nem, tehát játékok, böngészés stb szinte egy szenvedés rajta, ezt nem én találtam ki, rengeteg topik folglalkozik sasmung membersen illetve redditen is, és a samu több mint fél éve semmit nem tett az ügy megoldása érdekében:[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Ez csak néhány a rengeteg felháborodott userekből álló topikokból.
A kérdésem az lenne akiknek itt van a9plus, ők mit tapasztaltak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest