-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hajas Mao
tag
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Olcsó tabletet vennék. Mindenre lenne használva, játékra is. Több típus között gondolkodom:
-ConCorde Tab ROKEE
-ConCorde Tab SPEED
-Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo
-Alcor Zest Q813IXJátékon kívül a legolcsóbb is elég lenne szerintem, de játék szempontjából le tudnátok írni, melyik soc (Allvinner A20; RK3066; RK3188) hogyan áll velük? (esetleg konkrét példával)
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Kicsit off!
7" tablethez szeretnék tokot. Nézelődtem billentyűzetesek és nélküliek közt is. Sikerült 2 jelöltre szűkítenem. 1, 2. Érdeklődnék, ha van valakinek tapasztalata ossza meg velem, melyik mennyire használható. A billentyűzetesnek a funkcióit jobban ki tudnám használni, de félek mennyire tartja jól a tabot.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Hajas Mao
tag
Erre valaki?
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Tabletet keresnék max 35-40k körül. Gyerekek rajzolnának rajta, alap játékra, netre, kis filmezésre lenne használva. Általában otthon lenne használva, csak néha hordoznánk.
Eddig ezeket néztem:
ConCorde Tab SPEED
WayteQ xTAB-70dciVan ezeknél jobb esetleg + online boltot is ajánlhatnátok honnan érdemes rendelni?
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest