Hirdetés
- ASRock lapok általában
- Gaming notebook topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Everest / AIDA64 topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver87
tag
Sziasztok!
Van egy Myaudio 908A tabletem és a gyári ics rom van rajta. Leszeretném cserélni egy cyanogenmod 10-esre mert azt olvastam, hogy annyival gyorsabb, mintha egy újabb tablet lenne. Jelenleg egy weboldalba belefagy a gép meg crash üzeneteket dobálgat. Egy darab leírást találtam ehhez és még nem csináltam ilyet.
http://legyes.hu/hu/post/myaudio-series-9-tesco-tablet-custom-rom-aokp-cyanogenmod9-es-10/
Nem is a leírás tünik bonyolultnak, szerintem a folyamat menne bár ha beüt valami gebasz akkor nem biztos, hogy azt már egyből le tudnám reagálni. A kérdésem mégis az lenne, hogy hol találom a gépre a leggyorsabb és legfrissebb rom-ot amit érdemes felrakni, mert a cikkben a cm 10-es verziót írják de mégis a cm 9-hez adtak letőltési linket.
Illetve van e itt egy olyan szakértő úriember aki tud segíteni gyors válaszokban, mert még nem készül aludni, hogy elakadnék vagy hibába futna a rom csere?Előre is köszönöm.
-
silver87
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy adott egy (wondermedia) wm8850-mid tablet 4.02 ICS amiben van sim kártya foglalat. A barátnőm odaadta a mobilinternetét amit laptopon használt huawei stickel és sima net&roll s (t-moblie) nettel. mivel otg kábelem nincs de van sim kártya foglalat igy kivettem a stickből a sim-et és betettem a tabletbe, de nem látja a mobilhálózatot. próbáltam a t-mobile által megadott apn beállításokat kikapcsolt wifi mellett de el sem menti a beállítást :S
Valami ötlet, hogy ne keljen külön usbre kötnöm a sticket és még azzal vacakolni? Nem hiába van benne 3g foglalat.
Előre is köszönöm.
Zsolt -
silver87
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy adott egy (wondermedia) wm8850-mid tablet 4.02 ICS amiben van sim kártya foglalat. A barátnőm odaadta a mobilinternetét amit laptopon használt huawei stickel és sima net&roll s (t-moblie) nettel. mivel otg kábelem nincs de van sim kártya foglalat igy kivettem a stickből a sim-et és betettem a tabletbe, de nem látja a mobilhálózatot. próbáltam a t-mobile által megadott apn beállításokat kikapcsolt wifi mellett de el sem menti a beállítást :S
Valami ötlet, hogy ne keljen külön usbre kötnöm a sticket és még azzal vacakolni? Nem hiába van benne 3g foglalat.
Előre is köszönöm.
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest