- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
SD kártyát bekapcsolva is hozzá szabad adni, vagy inkább csak kikapcsolt állapotban?
-
rushty
őstag
Az min múlik, hogy tudok-e belső memória (kevés...) helyett a külsőn élni?
Van ilyen phablet, amin működik az install vagy későbbi mozgatása? -
rushty
őstag
válasz
cidalain #78225 üzenetére
Egy másikat megpróbálnék életre kelteni. Az volt eddig, hogy az Android feliratnál nem megy tovább. Ki se lehet kapcsolni.
Mi az ultimate módszer, amivel be lehet menni wipe- (sorrend?) gyárira visszaállítani? Remélhetőleg egy hülye biz
tos menü fogad. Már nem emlékszem milyen lehetőségek voltak.Reset gomb nem segített.
-
rushty
őstag
Hol kérdezzem?
A brickesedes vagy mit mikor kifagy egy alkalmazastol és se kép, se hang, ki-be nem kapcsolhatóvá válik, hogy lehet visszahozni? Nyomogattam gombokat, a lelassulas, halálig, de nem tudom mit nem szabad ilyenkor, milyen kombináció az oka.
Egyáltalán, hogy lehet elkerülni. -
rushty
őstag
válasz
®abstract® #76206 üzenetére
ja, de szeretném használhatóvá (megjavítani vagy nem tudom mi van most vele) tenni
Rosszul mondtam, nem régebbi az android, mint a leírásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Suzuki topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest