-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
t72killer #76154 üzenetére
Azt hiszem, itt adom fel a keresést. Nem nekem lenne a tablet, hanem tesóm gyerekeinek, azt sem tudom igazán, mivel játszanak, fogalmam sincs azoknak a gépigényéről, tehát nem tudok konkrét felszereltséget keresni. Annyiból tudok kiindulni, hogy a telefonjuk 1,5-2GB rammal szerelt, az egyik egy Galaxy A3 2016, aztán most azon játszanak. Hogy egy tabletbe a nagyobb kijelző miatt mennyivel erősebb hardver kell, nem tudom.
Szóval a kérdés marad a részletekbe belemenés nélkül: 80.000 Ft-ig van-e olyan tablet, ami játékra jó? -
G@ben
addikt
válasz
®abstract® #76149 üzenetére
Az már túl van a kereten.
t72killer: és a Snapdragon 625? A Lenovo TAB4 Plus 8" azzal van szerelve, és nem mondják rossznak.
-
G@ben
addikt
Nézegettem az összefoglalót, de nem vagyok képben. Gyerekeknek kéne tablet játékra, pl Lords mobile, Zombie Catchers, ilyenek. 50-80000 Ft-os kategóriát néznek. Nem egy évre kéne, van olyan az ajánlottakból, ami hosszú időre jó lehet a játékokhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest