- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- HP notebook topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom, hogy az rk2818-as procival rendelkező tabletek nem technologia csúcsát jelentik, de árban sem annyiba kerülnek.
Került egy Prestigio multipad pmp3084b a kezem ügyébe, egy darabig nem tudtam túl sok mindenre használni. A 2.1.21-es android ami max rátehető (ill. az oldalán van egy 2.2-es béta is de az meg nem magyarítható, ezen viszont viszont nézhető tv stream) a gyári oldaláról.
Ez maximum netezésre és gmailezésre alkalmas - ez a plafon.Találtam egy jó oldalt a rokchip 2818-as tabletekhez, ime:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1465866Használható romok találhatók itt .
Én most a CyanogenMod-7.2.0-R1-UNOFFICIAL-KANG-05.14.2012-es img-t tettem fel a kütyüre - ez már rootolt verzió (ebben 2.3.7-es android ketyeg 2.6.25.-ös kernellel) a sima gyári RK android tool segítségével ( a tool megtalálható bármelyik prestigio.com-ról letöltött img csomagban) ,ezideig jól muzsikál. Megy a google-play market , játékok, SPB TV, Mobile TV. a g-mail helyett az E-mail kliensbe kell beírni a a címet és a jelszót ,de a pop3 fiókkal nem kell xarakodni, mert azt magától elintézi. Egy ADW-témát érdemes letölteni a marketről és feltelepíteni, majd az ADW Indító-Mentés és visszaállítás -ADW beállítások mentése és az Asztal beállítások mentése következik ,feltéve ,ha van bedugva SD kártya, mert a gyárilag feltett asztal beállításokat elfelejti és megkutyulja egyébként, ha nem talál az ADW indító config fájlt az SD kártyán. Ne felejtsük el az alkalmazások-alkalmazásfejlesztés-alkalmazás leállítása opcióba pipát tenni, ez jól jöhet néhány beragadt video lelövése céljára. Néha-néha azért elő kell venni a gombostűt resetelni. -
Prestigio multipad pmp3084b vasra ratettem a gyari android2.2ver3.0.4betat. Ezen nincs magyar ekezetes karakterkeszlet, de mukszik,megy a market is,root nincs. Most letoltott egy update.img filet az update kereso, ott csucsul az SD gyokereben, de nem csinal vele semmit. Meg merjem-e kockaztatni, hogy rktools-sal feltolom a vasra? Mi lesz, ha belefagy a bootolasba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Reklámblokkolók topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elfelejtettem a film címét
- Óra topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest