-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneee14
tag
Sziasztok!
Az Asus Transformer Pad TF300T és a Samsung Galaxy Tab 2 P5110 közül melyik éri meg szerintetek jobban? Árban kb egy szinten vannak. Mindkettő 10.1, wifis, 16Gb, RAM is megegyezik de a processzor eltérő, kijelzőben melyik a jobb? Illetve a 22Wh-s akku az kb. mennyi mAh, mert a Samsung 7000mAh-es?
Tudnátok véleményt mondani, hogy melyikkel járnék jobban?
Köszi -
Daneee14
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok és egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy milyet is vegyek...
10 colosat szeretnék azt már tudom. Árban 80-100ezer között keresnék.
Eddig amit találtam az a Samsung P5110 illetve Asus Transformer Pad TF300T billentyűzet nélkül.
Egyetemen használnám e-mail olvasásra, böngészésre, tanuláshoz pdf és ppt fájlok olvasására, illetve hosszabb utazás közben film nézésre.
Ami fontos az az akku idő, valamint megfelelő processzor, ram. Illetve legyen megbízható...
Mit tudnátok tapasztalataitok alapján ajánlani?
Köszi -
Daneee14
tag
válasz
kovacspityu2 #29900 üzenetére
Nem sürgős. Hazai beszerzés lenne. Külföldi és kínai beszerzésben nem vagyok otthon.
-
Daneee14
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok és egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy milyet is vegyek...
10 colosat szeretnék azt már tudom. Árban 50-100ezer között keresnék.
Eddig amit találtam az a Samsung P5100 wifis változata.
Egyetemen használnám e-mail olvasásra, böngészésre, tanuláshoz pdf és ppt fájlok olvasására, illetve hosszabb utazás közben film nézésre.
3G nem a legfontosabb, mert telefonról megtudom osztani a netet, ha nagyon szükséges. Ami fontos az az akku idő, valamint megfelelő processzor, ram. Illetve legyen megbízható...
Mit tudnátok tapasztalataitok alapján ajánlani?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest