-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laszmen
aktív tag
válasz
csoszogi #77070 üzenetére
Most egyenlőre "töltöm" már kb 2 órája ment 3mm a zöld sík(ugye százalékot nem ír) de akkor azt mondod hogy ha kicserélném az aksit akkor elméletileg be bootolna a rendszer? Leszedtem a hátulját(nem volt kutya) az akksi be van betonozva, de csak a csatlakozót szedtem le, majd raktam vissza, látszólag semmi anomáliát nem láttam, szépen le volt ragasztva pluszban, de most még hagyom tölteni pár órát, aztán megpróbálom, ha nem megy akkor megpróbálom a szervizt, de nem szívesen mert még csak köszönök és már 5 ezer ft-ot fizetek...
-
Laszmen
aktív tag
Elnézést kérek ha rossz helyre írok kérdéssel kapcsolatban!
Gyerkőcnek van egy Samsung Galaxy Tab 3-a, kb 3-4 hónapig be se volt kapcsolva,tegnap elővettük de bekapcsolásnál bejön a Samsung felirat, és onnantól megáll az egész, Hard resetet próbáltam, de akkor se jó, az aksi melegszik ha sokat van töltőn, ez régebben nem volt így, szerviz még nem látta, de mielőtt elvinném ha van rá lehetőség én is megnéznék pár dolgot, mit lehetne még vele csinálni? Nem akarok rá sokat költeni mert inkább veszek másikat, csak hátha valami kicsi gondja van Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest