- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Na most kaptam kézhez a FNF Ifive Mini 4S [link] tabot. A DPD hozta minden tréfa mentesen zajlott le. Kb 1 hónap alatt érkezett meg.
Nem sokat tudtam használni eddig, de az első benyomások megvannak. A tablet valami elképesztő minőségű ahhoz képest, hogy mennyibe kerül. A kijelző nagyon szép tűéles és színre is ott van, viszont a fémnyerő nem a legnagyobb. Persze ez csak kinti használat során érvényes, mert bent max 50% van és bőven elég.
Semmi extra app nincs rajta, csak a gyári droid. Minden szépen települt, az appok gyorsan nylnak eddig akadást nem igazán láttam.
Viber, allo, whatsapp, netflix és egy két cucc nem elérhető az áruházból, ennek az okát keresem. De ami ott van az megy is. Telenor my tv működik.egyenlőre ennyi később pár nap használat után írok még, hogy milyen is.
-
gery2123
őstag
válasz
csipesz_70 #74112 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá, én ifive mini 4s rendeltem, remélem nem bánom meg. Sokat gondolkodtam a Lenovo és e között de valamiért a kijelző meggyőzött.
-
gery2123
őstag
válasz
davenport #73989 üzenetére
Ez már újabb verzió stock android 6.0-val, és ahogy a hsz-ek olvasom a rendszer pörög és nincs semmi kínai szemét rajta.
Csak az a fránya akku ami egy kicsit hátráltat és a 2 Gb ram. A lenovo pedig a 16 GB ROM-al nem a legszimpatikusabb.. Valami kompromisszumot kötnöm kell úgy néz ki. -
gery2123
őstag
Sziasztok!
Ti melyiket választanátok?
LenovoAz a baj, hogy a Lenovo és a másik is tetszik valami miatt.
A lenovo a 3GB RAM miatt és a jobb akku miatt tetszik. De a 16 Gb kicsit szűkös lehet.
Az FNF Mini pedig gyöynörű, csak Rockchip és 2 GB RAM, azonban 32 GB belső memória. Itt azonban ahogy látom az értékeléseket nem az igazi az akku...
Általános célra lenne, net , youtube....
És még egy! Ti a 8 vagy a 10" preferáljátok. Az a baj, hogy nem tudok dönteni. Félek hogy a 8 kicsi lesz, de a 10 meg már olyan nagynak tűnik.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mercedes topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest