- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Umax VisionBook 10c lte, vagy Huawei MediaPad T5, 2 gb (akár 16 gb tárral). Igazából csak 3 kamera képét fogják nézni anyósék, monitor helyett lenne, viszont a kamera app jó lenne, ha megbízhatóan működne, és viszonylag értelmes időn belül reagálna. Köszönöm!
-
Mátésum
aktív tag
Köszi a válaszokat, én is csak ezt találtam, ami "értelmes"
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Max 70 ezerig keresek tabletet, lehetőleg 10 coll alatt és nagyon nem találtam olyat, ami jónak tűnik. Tudnátok ajánlani? Úgy látom, ebben a méretben már nem annyira van komolyabb tudású gép.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni vásárlásban. Eltört a Sony Z2 tabletem, és keresek helyette egy újat. Viszont az igények megváltoztak, mivel lett egy laptop helyette, így már a következő szempontok alapján szeretnék választani:
ár - max 30 ezer
méret - lehet 7-8" is
származás - megbízható kínai tabletek (is) érdekelnekamire használni fogjuk:
gyerek egy-két mesét néz, leejti
, ebook olvasás (én szinte csak a tabletet használtam olvasásra az elmúlt 3 évben), netezés
Azt látom, hogy itthon 30 ezer alatt nem igazán kapom meg, amit keresek, de ha tudtok ajánlani, természetesn meggondolom. Kicsit félek a használt cuccoktól ebben, de akár még azt is meggondolom.
Előre is köszönöm a segítséget!.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest