Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haveromjeno

csendes tag

válasz sagesz93 #42930 üzenetére

Hello!
    Köszönöm a gyors választ. :R
    Szép könnyű darab, a quad coreral meg biztos nem lesz gond. Még az ips kijelzőn is elgondolkodtam, pedig nem volt szempont. Még ránézek, hogy hány magyar fórumot találok vele kapcsolatban, mik a tapasztalatok, de így első ránézésre nyerő darabnak tűnik.

Have a nice day!

• haveromjeno

csendes tag

Sziasztok!

Vásárlással kapcsolatos tanácsot szeretnék kérni. (Elolvastam egy csomó hozzászólást visszafelé, de csak olyan leírásokat találtam, ahol a játék - ha minimális szinten is - de opció volt.)

Főleg tartalomfogyasztásra kéne a gép. Internet, jegyzet olvasás (pdf, docs valami programmal), emailezés. Legdurvább GPU erőltető felhasználás a (HD?) Youtube videó. Játék abszolút nem kell.

Kijelző: >=8" (A felbontás mindegy, gondolom a megfelelő ppi miatt itt már mind 1024x... felett van, az elég)
    CPU: >=2 mag. az akadásmentességért.
    GPU: teljesen mindegy.
    OS: 4.0-t legalább vigye, s akkor később sem lesz gond felrakni pl egy cwm-t.

S akkor ezek mellett szeretném a tömeget minimalizálni (Legalább 8 órás akkumulátor idő mellett. Gondolom ennyit a legtöbb tud, a többi már csak ajándék.), így lehetne egyetemre hordani jegyzet olvasáshoz, nyomtatás helyett.

Hogy jobban érthetőek legyenek az igények: Jelenleg egy ebook olvasó teljesít ilyen jegyzet olvasó szolgálatot, de azzal nem lehet napközben weboldalakat megnézni, vagy megírni egy emailt.

A külföldről rendelés nem gond, eddig tmallbox-al vannak pozitív tapasztalataim.
    A segítséget előre is köszönöm!

Ár: A már említett tmallbox-on a komolyabb 4 magos tabletek is 30-40k körül vannak. Csak hát nem tudom melyik lenne a legjobb ár/érték arányú, minél kisebb tömegű gép ilyen kis követelmények mellett.

Jenő

Új hozzászólás Aktív témák