- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hestiana
tag
válasz
cidalain #73438 üzenetére
Köszi! Gearbesten megtaláltam, out of Stock, remélem hamarosan kapható lesz, mert tetszik.
Oh, ahogy nézem ez nem létező termék (és ez Windows 10-es):
"Sorry, the item is out of stock and can not be sold anymore."(#73439) Skillet
Sajnos férjem miatt gyorsan hozzászoktam az i7/16gb/ssd sebességhez évekkel ezelőtt, és a Venue Pro 11 is néha többet tölt mint szeretném, ezért inkább fölé lőnék tablet terén mint alá.
Konyhai csak egy példa volt, több mindenre is használnám, ha épp nem szeretnék gép elé ülni. -
Hestiana
tag
Van valakinek Xiaomi Pad 3?
Windowsos tabletünk van (Dell venue pro 11), de Windows nem túl felhasználóbarát tabletek terén, így megfordult a fejünkben az android lehetősége picit olcsóbb kategóriában, konyhai munkák könnyítésére.Xiaomi Pad 3 kinézetre jó, csak picit aggódom, hogy csak 8" a megszokott 11" helyett, viszont imponál, hogy vékonyabb, nőiesebb (szín, forma).
Tudtok ajánlani ehhez a formavilághoz hasonló jó minőségű de nem túl drága tabletet 10" körül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest