-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totya_77
csendes tag
válasz
w.miki #84651 üzenetére
Sajnos nem volt időm próbálgatni. Tettem rá egy böngészőt (Samsung), és egy launchert (Smart), és kábé ennyi. A fóliát se szedtem le róla.
Letettem este 95%-os akkuval, most vettem megint kézbe, és 94%-ot mutat. Ez kimondottan tetszik!
Az én igényeimnek (napi tartalom fogyasztás, emailek, navi, hétvégenként esetleg sori) szerintem bőven jó lesz. A sebessége is megfelelő, pláne, hogy nem vagyok egy gémer.
Ami kissé zavaró, hogy a beállítások nekem fapadosnak tűnnek (Redmi Note 8 Pro után/mellett), de gondolom, ahogy majd belakom, úgy lesz egyszerűbb.
Amíg nem érezik meg a tok (max jövő hét péntek), addig nem szívesen hurcibálnám.
És ha majd meglesz hozzá minden, amit terveztem (sim, sd kari, klavi), és "élesben" fogom használni napi szinten, akkor kérdezz meg ismét, hogy újra ezt venném-e meg? (Asszem, igen lesz a válasz.)
-
Totya_77
csendes tag
válasz
gyuri81 #84617 üzenetére
Nagyon remélem, hogy hétfőn már én is testközelből tapasztalhatom az általad leírt jóságokat.
Nekem mondjuk csak általános dolgokra kell, nem vagyok egy játékos alkat - gondolom nem is lesz gond.
Majd csak egy tokot kéne szerezni hozzá valahonnan.Megy egy sd karit, egy mobilkarit (ez mondjuk digi okán nem gond), illetve egy billentyűzeten gondolkodom még.
-
Totya_77
csendes tag
válasz
w.miki #84603 üzenetére
...de legalább válaszoltak. ez is valami.
az EU piority line "csak" vám és áfa mentes szállítást jelent, függetlenül, hogy honnan jön.
én kimondottan cseh raktárból rendeltem (választható volt), a szállítási idő miatt. (és a vám és áfa mentesség -és mert most nem volt külön felár- miatt pedig az EU piority line-t.)(képet szerettem volna mellékelni, de valamiért nem engedi, szóval csak egy LINK)
-
Totya_77
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem: kezdjek-e aggódni a február 11-én (este) rendelt Teclast M40-es miatt, ami még nem ért ide máig (02.18) a cseh raktárból 3-6 munkanap alatt, avagy még no para?
-
Totya_77
csendes tag
Sziasztok
BG-nál, mondjuk ha hétfőn rendelek egy Teclast M40-et cseh raktárból, az mennyi idő alatt érkezik meg?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest