-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.ricsi15
csendes tag
Sziasztok!
nekem olysn problémám van,hogy van egy cmx aquila tabletem ami megfelel az onda vi30 tipusának.Próbáltam rá uj szoftvert tenni,de amikor sd kártyárol feltelepítettem a moddolt romra akkor ujraindítás után már nem müködött rendesen.A kijelzőn csak pár fehér csik fut végig de az mozog....A rendszert nem tudom teljesen törölni,nem találok olyan programot.Van valakinek ötlete?
Előre is köszönöm. -
k.ricsi15
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Van egy tabletem,egy CMX aquila 080-1008.Ausztriában vettem.Az a problémám,hogy feltelepítettem egy programot ami elvileg segített volna cwm-ot feltelepíteni,de utána néztem,hogy ez nem jó az én készülékemhez.Tehát a problémám,hogy nem tudok létrehozni google fiókot,hiába nyomok rá nem történik semmi.A play áruházat is törölte,hiába tettem vissza de nem működik,egyből kilép.Ezen kivül szinte semmilyen google alkalmazás nem akar működni,de egyébként jó a tablet teljesen.Ill. nincs recovery mode.Ez hogyan lehetséges?Mikor megpróbálom recoveryben elindítani akkor újra indul a gép.
Meglehet javítani vagy inkább kerüljön a kukába?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest