- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- Apple MacBook
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Dell notebook topic
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Happy187
tag
válasz
milkabrams #62850 üzenetére
Az igazat megvallva ezek nekem nem mondanak semmit. De köszönöm a linket, hátha az adatokból a tapasztalt rókák kihámoznak valami hasznosat!
-
Happy187
tag
Sziasztok!
Lehetőségem adódott most ingyen hozzájutni (hűségpontok fejében) egy Denver TAD-70112 tablethez. Szétkerestem az internetet, de nem találtam semmi használható infót. Valaki itt a fórumon tud erről valamit? Kb annyira vagyok kíváncsi, hogy megbízható-e? Nem lassú-e? Maximum internetre, zenére/rádióra, és könyvolvasásra lenne használva. A kijelzője ha jól tudom ezeknek 7", memóriája 8Gb (tableteknél lehet egyébként bővíteni, vagy ezek fix belső memóriák és sd kártyások?). Egyetlen Amazonos véleményt találtam róla, ahol azt írja a vásárló, hogy egy már réginek számító ARM 7 processzor hajtja. Hátrányként említi.. igaz ez?
Köszönök bármilyen észrevételt véleményt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Béta iOS-t használók topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- The Crew sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest