Hirdetés
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiralybali
tag
válasz
Kiralybali #51417 üzenetére
Na, pikk-pakk megkaptam az emag-tól az ASUS Nexus 7-et.
Bekapcsolatm megnézni. Első benyomás pozitív. A Ghoo tablethez képest egy nagy lépés, persze nem is egy árkategória a kettő.
A kijelző gyönyörű, a működés gyors, a déli környékén a sínek túloldalán kévő shel kútnál lévő wifi-t is kejelezte (wifi pl. a Ghoo egyik legnagyobb gyengéje volt a sebessége mellett).
Frissítettem az androidot 4.4.4-re. Mondjuk azt nem értem miért verziónként kell egyesével, és nem egyből a legfrissebre, de ez tuti nem nexus specifikus... -
q2w3
senior tag
válasz
Kiralybali #51395 üzenetére
Szerintem ilyen árban a 2012es Nexus 7 nél nincs jobb választás. emagon tuti ennyi, lehet máshol is, de majd a többiek megmondják!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest