-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Kicso74 #11510 üzenetére
Nem egészen értem a dolgot, de szerintem egy Launcher program letöltésével orvosolhatod a problémát. Esetleg kevésbé érzékeny a giroszkóp... Szerintem regisztrálj a ConCorde honlapján a fórumba és ott tedd fel a kérdésed. Itt a fórumon Axisbold és Mandarinn felhasználóknak van ilyen tabletje. CNS név alatt pedig a ConCorde Elektronik Kft. értékesítőjét vagy fejlesztőjét találod. Nekik is írhatsz privátot. De jobb a nyilvános fórum...
-
tvamos
nagyúr
válasz
Kicso74 #10497 üzenetére
Azert nem art, ha legalabb a meretet kitalalod. Te tudod, hogy milyen messzirol olvassa az ujsagot. (A felhasznalo nevedbol arra kovetkeztetek, hogy a celszemely 50 folott lehet.) Igy inkabb egy 10"-esre gondolnek.
Meg az is kerdes, hogy kell-e 3G modem. Mert ha kell, igencsak kicsuszol az 50-bol.
Ha nem akarsz magadnak bajt, olyat valassz, ami gyarilag Gingerbread. (Android 2.3) Akkor meg mar megy a Skype, eldonti kell-e.
Ja, es csak olyat vennek, amit ugy adnak, hogy megy az Android Market. Az otthon rasuszterolod kinai, mer' megy az ugyis, nem jo, ha nem akarsz ideget, meg tobboras utanajarast a neten.
Meg egy dodlog: Csak kapacitiv erinto kepernyot!... A rezisztiv mar nem meno! Es kenyelmetlen is. Nekem az van a ZT-180-on, kiprobaltam, nem jo az!
Ilyen szempontok alapjan ez jonak tunik:
http://tablet-pc.arukereso.hu/point-of-view/protab-2xxl-10-p65875397/De szemelyes tapasztalatom nincs vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged