- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Krissz5435 #82408 üzenetére
Az M5 Lite a T5 combosított verziója. Alapja ugyanaz, de az M5 Lite tele van olyan szenzorokkal, ami nincs a T5-ben, illetve az akku is sokkal nagyobb, így értelemszerűen sokkal tovább is bírja. Persze ennek ára van, azért kerül többe.
(#82399) Nightspirit
10" alatt nehéz ügy mostanában jó tabletet találni.
Xiaomi Mi Pad 4 eltűnőben (és az elején kell a romcsere), de ha épp van rá kupon akkor 200 usd körül jó a 4/64-es verzió. 250 körül alapáron szerintem drága.
Mostanában szokott lenni Alzán 3/32-es Lenovo M8 második szériás, Mediatek Helio P22-vel (de Banggoodon is vehető, ott 4/64-es is van) A Mediatektől nem kell tartani már, főleg a Helio csipek elég jók, fogyasztás téren is. Főleg úgy hogy a Snapdragon is tud gyártani már low budget csipet (pl a 450-es, ami pont a Lenovokban szokott lenni, pl az első szériás M8-ban)
Chuwi Hi9 Pro is vehető, nem kell megijedni a másodvonalas kínai gyártóktól sem de azért érződik rajta az olcsóság. Ez pl 110 dolcsi alciósan. De akinek ez a fontos hogy olcsó legyen, az viszont sokkal jobban jár egy ilyennel, mint ha itthon venne 35-ért bármit, mert az mind használhatatlan. -
válasz
Krissz5435 #82408 üzenetére
Ezt már neked kell eldöntened. Az biztos, hogy az M5-ben és a P10-ben 7000mAh-s akksi van. Én a P10-el 12-13+ órás képernyőidőket produkálok. Mindenképpen nagy akksis valamit vegyél szerintem. Nekem mindegy volt a töltési sebesség, a P10-hez 2A-es töltőt adtak, de van egy 1A-es Huaweiem, azzal szoktam tölteni. Lassabb, de éjjel töltöm, mindegy mennyi idő alatt töltődik fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged