-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
novakalex #81700 üzenetére
Persze. Én is azért vettem ekkorát. A TV -t is helyettesíti a kamionban. MyTV, TVGO, HBO GO, stb. Persze, hifire ne számíts! Ha jobb hang kell, akkor használj fülest! Ha van TV, akkor meg használhatod a HDMI kimenetet.
A vásárlásról majd mások írnak, én itthon vettem, egy fórumtársunktól. De, ha jól látom, akkor a linkem egy cseh raktárat mutat, ami egyszerűbb, mintha Kínából jönne.
-
tigipuf
senior tag
válasz
novakalex #81700 üzenetére
Akkor szerintem ne is most kezd el, és főleg ne ekkora összegű vásárlással.
Kiszámíthatatlan feladási idők,szállítási csúszások,korona vírus,,,,
Európai raktár esetén garantált csak az áfa és vámmentesség,és még akkor sem 100%.
De ha ragaszkodnál hozzál mindenképpen kérjél segítséget rutinos fórumtárstól vagy a topikjából..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest