- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Silvirenzo #72698 üzenetére
Néz a két gyerek azonos mesét? Akkor vegyél egy tabletet, és egy olyan tartót, ami a két első fejtámla közé szerelhető.
-
trafóóó
tag
válasz
Én erre a gyereknek én vettem egy Op3n Dott tabletet.
Amit a tescóban lehetett kapni régebben és használtan is biztos hogy találsz általában 10e nél többet nem nagyon szoktak kérni érte.Van topicja is, a lényeg hogy meg legyen csinálva a tárhely növelés
( nem nagy szám megcsinálni ) és akkor erre a célra tökéletes.
Alap játékok simán elfutnak rajta és filmnél még sosem fagyott.
Gyereknek szerintem tökéletes. -
cidalain
veterán
válasz
júúúj, báááz ez ritkafos. ekkora kijelzőn ilyen kicsi felbontás az már tetrisz.
mindenképpen kell a 10 col? 7-esben vannak vállalható tebletek 30 alatt. Esetleg 8-as, de 10-es semmiképpen sem. nem vagyunk profi cuccokra szakosodva, de azért kevés pénzből lehet jót is venni, és gagyit is.(#72697) sharp4
Samsung SM-T580. csak 2 ezrest kell hozzátenned, és akkor már hivatalos helyről 2 év gyári garival is megkapod (pl Edigital). De több helyen van 80 alatt, de kérdés 2 év gyári, vagy 1 év bolti garival. Meg kell kérdezni, van köztük jónevű PC bolt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged